Xepoj87 napisao:S obzirom da je 11cm duzi od Mercedesa C klase,nema ovo veze sa Astrom,vec sa Insignijom...
Nije ovo naslednik Astre CC...
kvcali napisao:Pa citas li ti ovo gore da nije naslednik astre vec se vraca tradicionalnim modelima kapiten i rekord,
cak i hks kaze da su se distancirali od astre i da su napravili nov kabriolet.
Ajde,mozda sam ja lud,pa sam HKS-ov post skapirao kao da misli da je Cascade cabrio Astre,ali da je fino sto su se distancirali od istog,te deluje drugacije?
Lepo covek rece da je lepo sto su se distancirali do obicne astre,sto znaci da je mislio da je na bazi astre...
A ja sam rekao da je EOS ono na sta je on mislio,u toj klasi,ali da ne lici na model na kom je zasnovan,a da je Cascade skroz zaseban model i da samo izgledom podseca na Astru...
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Xepoj87 napisao:Ajde,mozda sam ja lud,pa sam HKS-ov post skapirao kao da misli da je Cascade cabrio Astre,ali da je fino sto su se distancirali od istog,te deluje drugacije?
Lepo covek rece da je lepo sto su se distancirali do obicne astre,sto znaci da je mislio da je na bazi astre...
A ja sam rekao da je EOS ono na sta je on mislio,u toj klasi,ali da ne lici na model na kom je zasnovan,a da je Cascade skroz zaseban model i da samo izgledom podseca na Astru...
Bez obzira na duzinu, smatramm da je ovo Astra cabrio (valjda je ovo naslednik Astre Twin Top), na toj je platformi a i izgleda kao izmjenjena Astra. Videcemo sta ce novinari/casopisi reci...
The size of the Cascada places it between the Astra small car and Insignia medium car, and it’s not clear whether it is based on one of the two platforms or a mixture of the two.
Based on a combination of the Astra and Insignia – and falling between the two in size – the Cascada is longer than the Audi A5
Using the underpinnings from the Astra and Insignia, the Cascada is a four-seat convertible designed to compete against prestige-badged rivals
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...