Zanimljivi novinski i drugi članci

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Re: Zanimljivi novinski i drugi članci

Post od pedja »

E, cirkus. Doduse, ima slicnu frizuru kao Supermen :D

Jos zanimljivije je da Barsa Mesija nije platila ni priblizno 80miliona, da ne kazem nista :kezo:
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: AW: Zanimljivi novinski i drugi članci

Post od Floyd »

:rofl: :rofl:

Njemu po Spaniji i ne treba auto jer opusteno moze da otrci do zeljene destinacije :kezo:

Gesendet von meinem GT-N7000 mit Tapatalk 2
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Danas citam kako je prilikom Ronaldovog udarca glavom, lopta bila na visini od 2,93m sto znaci da s'obzirom da je kos visok 3,05 Ronaldo moze da kuca zubima ili, s'obzorom da je precka visoka 2,44 Ronaldo moze da je preskoci iz zaleta :kezo:

Ili, s'obzirom na sve navedene cinjenice, Ronaldo moze da prestigne cozmovu corollu peske :D

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Cuj brzi od Cozmorole, brzi je i od Veyrona. :D

http://www.youtube.com/watch?v=xCxn8NYfJHw
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

http://www.kurir-info.rs/vanzemaljci-ju ... nak-653677

E, sada znam sta je stvarno bilo i mogu miran na spavanje...pogotovo kada znam da nas vanzemljaci cuvaju :doubleup:
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

"Politika", 18. februar 1913: :D

Slika

Cela strana: http://scc.digital.nb.rs/view/P-2484-19 ... 1172&h=969

Zanimljiv je i broj od sledećeg dana...
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Post od BAJKER »

Od života na ulici do milijarderke
IZVOR: B92,
Životna priča žene koja je za dve godine prevalila put od beskućnice do milijarderke bacila je u drugi plan sve ostale u časopisu “Forbs“.
Članak o Dani Džonson, ženi koja se pojavila u emisiji “Tajni milioner“ kanala ABC i ispričala svoju priču, bio je čitaniji od svih ostalih “ozbiljnih“ tema i analiza u Forbsu. Ona je predstavila svoj životni put i kako je slučajnom idejom, ali u pravo vreme - ponudom programa za mršavljenje, uspela da postane milijarderka.
Džonsonova je dete narkomana, odrasla je u porodici koja je živela od socijalne pomoći, bila je fizički i seksualno zlostavljana. Ostala je trudna sa 17 godina, a u 21. godini je živela na Havajima i radila kao konobarica, nakon toga živela je u automobilu. Istovremeno je bila zavisna od kokaina i svakodnevno se opijala.
Život joj se promenio, kaže, na Božić 1990. godine. Te noći Džonsonova je igrala karte s prijateljicama i uzimala kokain.

"Sećam se da sam se probudila u 10 ujutro na svojoj prostirci na plaži i da sam sve pitala za kokain. Hodala sam okolo pitajući: 'Gde mogu nabaviti još toga?' Tog bih dana dala svoje telo, postala bih prostitutka za kokain, tako sam nisko pala. Znala sam da mi budućnost nije dobra. Bila sam suicidna od šeste godine. Moj život nije vredelo živeti. Nije bilo šanse da postane bolji", kaže Džonsonova.
Otišla je do mora i zaronila, odlučivši da se ubije. Međutim, kako kaže, glas u glavi joj je rekao da prosto ode sa plaže.
"Osećaj želje za kokainom je nestao, vozila sam se 45 minuta. Sve vreme mi je leva strana mozga govorila: 'Ovo ne bi trebalo da bude tvoj život’, a desna je govorila 'Ti si promašaj, luzer, prljava si, gora od roditelja’. Ne znam zašto sam odlučila poslušati prvi glas", priseća se Džonsova.

Počela je da razmišlja šta može da uradi i izbavi se iz svoje situacije, ali prvu noć nije našla odgovor. Kad se sledećeg jutra probudila u svom automobilu, pogled joj je pao na jedan program za mršavljenje. I tako je počeo njen "američki san“.
Nazvala je proizvođača i raspitala se kako može da postane njihov zastupnik, ali nije imala ni dozvolu, ni novac.
Zato je odlučila da sama iznajmi govornu poštu, napiše oglase da prodaje program za mršavljenje pa ih potom obesi po gradu. Tri sata nakon što je postavila oglase, dobila je 25 poruka i narudžbine vredne 4.000 dolara. Nazvala je proizvođača, rekla im šta je uradila i naručila programe, koje su joj poslali na adresu jedne trgovine - i tako pokrenula posao.
U prvoj godini zaradila je prvih milion dolara prodajući program, druge godine postala je milijarderka tako da je otvorila 18 centara za mršavljenje širom zemlje. Godine 1996. je prodala posao, pa je postala multimilionerka.
Danas Džonsonova radi kao motivacioni govornik, autor je brojnih knjiga i programa, odnosno metoda koje nameravaju pomoći klijentima da ostvare ono što žele da ostvare.
Udata je, ima petoro dece i četvoro unučadi.
Njen put od beskućnice do milijarderke, mnogi i danas pokušavaju da ponove, ali ono što je moglo nekada, sada se često završava samo kao još jedna tužna priča "multi-level“ prodaje.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... OJs4PvaJmw

Tako je i Saric setao pasnjacima dok je cuvao ovce i razmisljao kako da ode sa planine i postane bogat i mocan.Odjednom,belina ovaca mu se ucini kao odgovor na njegove zelje.Prodavacu belo,odluci on.I tako,svoj biznis plan predstavi vlastima,a oni se odmah oduseve.I ocas posla,zaradise svi milijarde,i cobanin i vlast i svi koji ucestvovase.I ostvarise srpski san! :mrgreen: :kezo:
Slika
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Kontakt:

Post od nuk »

:kezo: :kezo:

sent from my phone using the fingers
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Uvek kada spavam, ja tada sanjam - Američki san...
:mrgreen:
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Druge godine postala milijarderka a onda posle 5 godina prodala posao i postala multimilionerka. Nešto su se zaborjali u milionima i milijardama.
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Kontakt:

Post od nuk »

Seste godine naucila da leti a sedme rodila kravu :)

sent from my phone using the fingers
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

:rofl:
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Kolke :sise: ima :kezo:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Misha
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive

Post od Misha »

"Jedna od većih životnih tajni je kako kilogram slatkiša može udebljati ženu za dva kilograma."
Nepoznati autor

"Najopasnija hrana je torta. Svadbena."
- Američka izreka

"Kad si najbolji u jelu i piću, ne možeš biti najbolji više ni u čemu drugome."
Henry IV of France

" Novčić će vas odvesti do podzemne željeznice, ali češnjak će vam osigurati slobodno sjedalo."
Stara njujorška izreka

"Brige se lakše spiru juhom."
Židovska izreka

"Hrana ima važnu ulogu u pravilnoj prehrani."
Fran Lebowitz

" Čini se da je glavni postulat nutricionista: ako ima dobar okus, loše je za zdravlje."
Issac Asimov

"Novo britansko istraživanje pokazalo je kako 9 od 10 ispitanika voli čokoladu. Deseti laže."
Robert Paul

"Moderno kulinarstvo, prevedeno u grubo, glasi: Ne mogu vjerovati da sam platio gotovo 600 kn i još uvijek sam gladan!!"
Mike Kalin

"Jedini način da očuvate zdravlje je da jedete što ne želite, pijete što ne volite, i činite stvari koje radije ne biste."
Mark Twain

"Nitko na svijetu nije hrabriji od čovjeka koji se zaustavi na jednom zrnu kikirikija."
Channing Pollock

"Omiljena životinja mi je - odrezak!"
Fran Lebowitz

"Nikad nisam upoznala čokoladu koja mi se nije svidjela."
Deanna Troi

" Kažu da je crveno meso štetno, ali moram priznati da nikad nisam vidio tigra koji izgleda bolesno."
Chi Chi Rodriguez

"Sve što jedem, neki liječnik je proglasio smrtonosnim otrovom, a sve što ne jedem je proglašeno neophodnim za život. Ali ja eto živim i dalje."
George Bernard Shaw

"Sladoled je toliko sjajan da je šteta što nije ilegalan."
Voltaire

"Idealan broj za večeru je dvoje - ja i vraški dobar glavni konobar."
Nubar Gulbenkian (1896-1972), Turski naftni magnat

"Kvaliteta hrane u restoranu obrnuto je proporcionalna veličini posude za papar."
Klotz's Law

"Što ste stariji, to je teže smršavjeti. To je zato jer se vaše tijelo i vaša mast čvrsto sprijatelje."
Nepoznati autor

"Ja sam u formi. Okruglo je forma."
Nepoznati autor

"Vrag je učinio kažnjivim sve u čemu uživamo u životu. Ili nam pati zdravlje, ili duša, ili se debljamo."
Albert Einstein

"Nisam se borio da dođem na vrh hranidbenog lanca kako bih postao vegetarijanac!"
Anoniman autor

"Možete reći da ste snažni ukoliko ste u stanju razlomiti čokoladu u komade vlastitim rukama, a nakon toga pojesti samo jedan komadić."
Judith Viorst
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Odgovori