Posalji to ne kosta te nista, a moze da znaci

Evropski izvestaj se radi za manje stete do 500 evra.Sh@rance napisao:to kod mene nema samo 24 meseca.
Evropski izvestaj se radi za male stete do 200000 din, a 200000 din u ovlascenom servisu nije nista jer oni papreno naplacuju i vazduh koji dises tamo.
Pazi idem logikom da se nista nece desiti jer da kucnem u drvo stvarno nemam nikakvih zamerki niti problema sa kolima sluzi me bas onako kako treba da sluzi nov automobil. Auto sam kupio u Ovlascenom servisu koji drzi sestra od moje vencane kume. 100 puta mi je rekla ako imas bilo kakav problem zovi mene, u servis sam isao kao i svaki drugi kupac jer nisam hteo da kredit trosim na gluposti, zalio sam se jednom na jednog menadzera i taj vise ne radi kod njih jer je bas bio bezobrazan, a pritom nije znao da se znam sa vlasnicima, zato mi ta reca godina i nije toliko bitna.Bax napisao:Dao sam ti ideju sta bih ja uradio, imas papir kako izgleda, ako ti treba mejl FAS podrske: customercare.srbija(manki)fiat.com
Posalji to ne kosta te nista, a moze da znaci
Njemu su sredstva ogranicena jer je radio na evropski izvestajBax napisao:Pa tad ce mi mozda i srediti, ali uradis u ovlascenom servisu auto, on postane krpez najobicniji, pri tom nemaju ogranicenje sredstava.
Evropski izvestaj se radi za manje stete i sredstva su povecana sa 50000 din na 200000 din. od oktobra 2011 godine, zaci sad je manja steta 200000 din, a ne 50000, to je upravo i napravljeno zbog novih kola jer u ovlascenom servisu za 50000 din mozes da kupis far i da popijes kafu. Nov auto pod garancijom se tretira drugacije, ovaj sa puntom je jos pod garancijom i tih 200000 ce ga tesko podkrpiti.sasha015 napisao:Evropski izvestaj se radi za manje stete do 500 evra.Sh@rance napisao:to kod mene nema samo 24 meseca.
Evropski izvestaj se radi za male stete do 200000 din, a 200000 din u ovlascenom servisu nije nista jer oni papreno naplacuju i vazduh koji dises tamo.
Naravno bez povredjenih i poginulih.
Za sve ostalo se zove policija i ne treba izbegavati pozivanje policije,makar i manje cimnuli glavom pri udesu![]()
To im je posao.
Ako je bitan deo vezan za garanciju i ostvarivanja prava kupca, čemu onda ova tema? Ili si ipak očekivao da sve funkcioniše beprekorno na kolima koja su stajala dugo na placu.Ponavljam ja od auta nisam ocekivao cuda, ali ono sto je njima kriticno je postprodajna podrska, tj.nepostovanje garancije, i jos jedna veliki problem, servisi.
Bax napisao: ...isto sam f(r)as doziveo