I zanemarujete stanovnike Radio-fara i zaposlene u Autokomercu, te silne musterije, fanove prstenova i kartinga

(mozda broje i krugove kartinga?

Off topicOgi napisao:Off topic
Mad Max + Ljubitelj = jezivoMoracu po prvi put da aktiviram IGNORE opciju, ukoliko postoji jer ovo je strasno, svaka tema je unistena...
A šta to znači? Zato se brojanje saobraćaja i ne obavlja iz automobila u pokretu.NexT napisao: Pre neki dan sam isao do Zg, pa od Bg do granice rano ujutru nije bilo 50 vozila... Na simanovcima radila jedna rampa samo i nikoga nije bilo ispred mene...
Ako smem da pitam, jeste off topic, ali si me zainteresovao ovom rečenicom: Ako im je jedini međunarodni pravac sporedan, koji im je glavni?ljubitelj napisao: MK autoput koji je njima sporedan, onaj prvi najstariji najvecim delom iz doba SFRJ, jeste katastrofalan. To smo mi odavde najcesce idemo jedino tim autoputem i ne vidimo, ili ne zelimo da vidimo da ima i drugih autoputeva ne menja cinenicno stanje.
E sad ima ovde i nas starijih pa ću zato reći da je u SFRJ posle Slovenije Makedonija imala najbolje održavane puteve. Ali tu postoji jedna začkoljica. a to je da Makedonija ima ubedljivo najmanje puteva za takav vid održavanja. Makedonija ima ukupno oko 3.000 km puteva sa tvrdom podlogom (asfalt i beton) , a recimo Srbija ima oko 45.000 km sa asfaltnom podlogom.ljubitelj napisao:Poenta cele price je da MK nije nista posebno bogatija od Srbije sto se novca za puteve tice, a ima generalno bolje odrzavanje puteva tokom godine sto ukazuje da nije potpuno uverljivo opisivanje da je jedini problem za ovakvo stanje puteva novac, i samo novac.
Vec sam napisao, trazi Grcka kao clanica EU a kada se i daju pare nesto se radi. Kao sto traze i kod nas juzno od Leskovca.perfiko napisao: Ako im autoput prema GR nije bitan, što bi kopali tunel kod Demir kapije?
.