Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Re: Sport

Post od samo polako »

Geza napisao::naughty:
Partizan nikada nije prodao svoj grb.
Partizan nikada nije morao da se fuzioniše sa drugim klubom da bi preživeo.
Partizan nikada na čelu nije imao čoveka postavljenog od strane države da reši finansijske probleme.
Partizan je petostruki osvajač Jadranske lige.
Partizan je četvorostruki učesnik Final Four-a.
Partizan je petostruki uzastopni prvak Srbije.
Partizan je osvojio Kup Evropskih šampiona. :)

Slika
Vidim neki opet nisu sportski podneli poraz!
:kezo:
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Neverovatno je sta se desava. Da je Partizan nastavio partijsku dominaciju, sve bi bilo OK. Isti je to djavo. Patlidzanu svaka cast na postignutom (gde ne racunam domaca/regionalna takmicenja), ali to je isto sto i nekadasnje osvajanje Zvezdinih fudbalskih titula.

Elem, Partizan je guran sa svih strana, cak je i EPS bio sponzor u LS. Eeeej, drzavna firma koja nema nikakvog interesa u takvoj reklami, koja je kostala mnooogo.

Sada kada se okrece prica, ozivljava Zvezda u raznim sportovima, nije po volji? Kada su crveno beli pricali da je Partizan drzavni projekat, ispadali su zlobni. A sta je sada?

I Jopet:
Sve je isto...samo zavisi ko posmatra.

TT
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Ne vredi uopste da se trudis - vidis da im je reakcija u stilu praseta, pardon, Dulete Vujosevica :kezo:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Post od Risto »

Mislim da je ova prica grobara sada smijesna, da se stvari ranije nisu odvijale kako jesu, onda bi oni bili upravu... Price kao npr. ja ne zelim da pomazem Zvezdin drzavni projekat u kosarci bi bile ok da mi svi preko npr. EPS-a nismo pomagali projekat Partizana u CL, preko mts-a u EL i sl.

Druga stvar koja mi ide na zivce kod njih jeste D. Vujosevic, covjek koji je ostvario zapazene rezultate u EL sa Partizanom sada stalno kuka o Zvezdi i to bez razloga. Npr. konferencija pred utakmicu sa MZT-om on prica o Covicu i budzetu CZV :pop: Partizan je u domacim okvirima jednostavno krao druge kad je trebalo, bilo je i sezona kada su bili ubjedljivo najbolji ali nisu bas svih ovih godina bili najbolji. Realno, da nisu radili to sto jesu vjerovatno srpski klubovi ne bi igrali ABA ligu, Hemofarm bi bio bar 1-2 puta sampion i ne bi bio skoro mrtav klub (HF je sada Vrsac) a srpska kosarka bi bila na visem nivou. Imali bi konkurentnu domacu ligu gdje bi se 3-4 ekipe borile za titulu, Hemofarm je formirao dosta dobrih igraca tako da bi imali jacu reprezentaciju i bolji ucinak u Evropi. Ovako je jedan klub potpuno bezobzirno gazio preko svega, radio sve i svasta zbog sopstvenih uspijeha i sada kada nakon vise od 10 godina njihova ovogodisnja titula je u realnoj opasnosti oni samo kukaju...

Umjesto da ljubitelji kosarke pricaju o sjajnoj partiji Bertansa, da Partizan ponovo vidi gdje lezi njihov problem a to je na poziciji centra, mi opet pricamo o stvarima koje nemaju veze sa kosarkom...

Fudbal je tek posebna prica o kojoj cemo pricati neki drugi put...
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

Uzmi Dule šaku lekova...
:kezo:
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
nixa
Reactions:
Pridružio se: 10 Jan 2012, 21:52

Post od nixa »

@Geza

Je l' neko od drzavnih funkcionera promasio 12 od 29 slobodnih bacanja? Je l' su mozda sudije rezirale preokret sa -15, na +8 razlike na kraju?
Ako je vec drzava platila Rakocevica, Katica, Savovica, itd... Sigurno nije platila Lucicu, Vestermanu i Milosavljevicu da promase 6 bacanja za redom. Ozbiljni klubovi tesko ispustaju 15 razlike.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Krive su sudije :mrgreen:
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Stjepa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:36
Kontakt:

Post od Stjepa »

Slika
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Opet mi pade napamet onaj poster sa vukajlije na kome je bila statistika sa proslogodisnjeg meca izmedju Barse i Seltika a gde je barsa izhgubila, sa natpisom "fudbal je jednostavna igra"

Ovo veceras me podseti ponovo, jedva cekam revans

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

Bas mi je drago sto je Milan zgazio Barsu...do skoro sam bio veliki fan spanaca ali me bas smaraju njihovi klubovi u poslednje vreme..
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Svi su mamini sinovi, samo je Kevin Princ Boateng!

Jedva cekam revanš!!!!
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

:plusone:

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Strasan igrac!
Milan ima odlican tim posle dugo, dugo vremena i prosto je milina gledati klince po terenu

sent from my phone using the fingers
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Meni je prosto čudno da gledam ovakav Milan. Navikao na 35+ godina stare igrače poput Pirla, Inzagija, Sedorfa ...
Odlicna promena.

Od revanša ocekujem mnogo!
Barsamora da da 3 gola, a Milan ce igrati "klasičnu 'talijansku bunkericu".
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

Pa igrali su oni prošle sezone isto u 1/4 finalu pa smo videli neke novine u fudbalu, recimo ono sviran penal a da lopta nije u igri, Murinjo koji je gledao taj meč jedini je primetio tu nepravilnost.

http://www.youtube.com/watch?v=VxTbFqNKHsw

Očekujem da i ovaj put bude povike na antifudbal i da se Barsi svira bar jedan penal do 15 minuta meča a posle da Mekses dobije crveni karton da bi svemirci mogli da igraju opušteno.

Pih ne volim Milan ali su mi ovi smrdljivci naduvani i navikani iz Barse nešto najodvratnije što se šeta po terenu.

nekada imam utisak da imaju ugovor sa Soni plejstešnom pa se dodaju kao na igrici.

Ni Čelzi ne volim ali sam imao kez nekoliko dana prošle sezone kada su ih izbacili....
Odgovori