Mislim da je ova prica grobara sada smijesna, da se stvari ranije nisu odvijale kako jesu, onda bi oni bili upravu... Price kao npr. ja ne zelim da pomazem Zvezdin drzavni projekat u kosarci bi bile ok da mi svi preko npr. EPS-a nismo pomagali projekat Partizana u CL, preko mts-a u EL i sl.
Druga stvar koja mi ide na zivce kod njih jeste D. Vujosevic, covjek koji je ostvario zapazene rezultate u EL sa Partizanom sada stalno kuka o Zvezdi i to bez razloga. Npr. konferencija pred utakmicu sa MZT-om on prica o Covicu i budzetu CZV

Partizan je u domacim okvirima jednostavno krao druge kad je trebalo, bilo je i sezona kada su bili ubjedljivo najbolji ali nisu bas svih ovih godina bili najbolji. Realno, da nisu radili to sto jesu vjerovatno srpski klubovi ne bi igrali ABA ligu, Hemofarm bi bio bar 1-2 puta sampion i ne bi bio skoro mrtav klub (HF je sada Vrsac) a srpska kosarka bi bila na visem nivou. Imali bi konkurentnu domacu ligu gdje bi se 3-4 ekipe borile za titulu, Hemofarm je formirao dosta dobrih igraca tako da bi imali jacu reprezentaciju i bolji ucinak u Evropi. Ovako je jedan klub potpuno bezobzirno gazio preko svega, radio sve i svasta zbog sopstvenih uspijeha i sada kada nakon vise od 10 godina njihova ovogodisnja titula je u realnoj opasnosti oni samo kukaju...
Umjesto da ljubitelji kosarke pricaju o sjajnoj partiji Bertansa, da Partizan ponovo vidi gdje lezi njihov problem a to je na poziciji centra, mi opet pricamo o stvarima koje nemaju veze sa kosarkom...
Fudbal je tek posebna prica o kojoj cemo pricati neki drugi put...