To je bilo rekreativno, cisto da zaokruzim iznos na kartici, sitna zarada.
Mislim da cu veceras preskociti NHL, osim ako ne oprobam jedno moguce iznenadjenje...
Poluvreme 0-0, kraj 1-0.steva_anya napisao:Za veći ulog Porto - Malaga, 1X, kvota 1.22
Možda probati: Porto - Malaga, ppX, kvota 2.3
Tema je kladionica i pisem sta mi voljasteva_anya napisao: @pedja: a što ne najavis šta ćeš igrati? Šta znači da napišem da sam igrao npr Kristal Palas 3+ i da je doslo? Ja ono što odigram a ne najavim ni ne pišem.
Kao bivsi visegodisnji administrator bivseg foruma o kladjenju, osecam se dovoljno pozvanim da potvrdim da je ovo prvo i osnovno pravilo. Drugo je da se tipovi koji su bez objasnjenja "zasto se to igra" brisu. Kao objasnjenje se prihvata makar i "igrao je moj komsija Djuka, a on ne promasuje" ili "sanjao sam" ili nesto jos gore, ali ako se samo kaze "Djenova 1" , to ne znaci nista. Takav tip mozes cuti i u kafani od pijanog gosta.steva_anya napisao: Ja ono što odigram a ne najavim ni ne pišem.
Sloboda rastavlja MegaVizuru. Mora da je udario grippedja napisao: Edit: Odigracu 2 na Mega Vizuru, a verovatno cu probati i 2 na Vojvodinu