Kladionica

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Re: Kladionica

Post od pedja »

Ubodoh danas Skelefteu i Sodertalje (SvecKa prva i druga hokej liga) :D
To je bilo rekreativno, cisto da zaokruzim iznos na kartici, sitna zarada.

Mislim da cu veceras preskociti NHL, osim ako ne oprobam jedno moguce iznenadjenje...
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

steva_anya napisao:Za veći ulog Porto - Malaga, 1X, kvota 1.22

Možda probati: Porto - Malaga, ppX, kvota 2.3
Poluvreme 0-0, kraj 1-0. :)

@pedja: a što ne najavis šta ćeš igrati? Šta znači da napišem da sam igrao npr Kristal Palas 3+ i da je doslo? Ja ono što odigram a ne najavim ni ne pišem.

Bez ovog tipa, ako se računaju samo objavljeni ulozi iz ove teme u plusu sam oko 1200-1300€.
Mislim da je % dobit oko 20-30%.

Još neko vreme cu objavljivati tipove pa polako prestajem.
Niko osim mene ne igra na velike uloge i na generalno male kvote pa nemam sa kim da se pratim.
Zna par forumasa da sam na 1X za Porto pod žešći-jaci ulog stavio 500€. Zaradio nešto više od 100€.
To je moja igra, i koliko sam video niko ne igra tako.

Sutra za 20€ igram Milan - Barsa ppX.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
Whisperer
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2013, 18:30
Garaža: Opel Corsa B '99

Post od Whisperer »

Nazalost nisam nesto pretjerano uspjesan kladionicar, ali cu svakako sa vama da podijelim tikete koje budem igrao :)

Ovo je za "do vikenda" :D

Slika
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:

Post od pedja »

steva_anya napisao: @pedja: a što ne najavis šta ćeš igrati? Šta znači da napišem da sam igrao npr Kristal Palas 3+ i da je doslo? Ja ono što odigram a ne najavim ni ne pišem.
Tema je kladionica i pisem sta mi volja :D
Eto, sinoc ipak odigrah iznenadjenje, ali nisam smeo cistu dvojku, pa iskombinovah W2 na LA uz dvojku na Spurse i proslo je. LA je dobio Edmonton u gostima 1:3, iako je bilo 1:1, dosta dugo. Nisam napisao jer sam kasno odigrao, a i to je bio deo eksperimenta, o kojem cu kasnije.

Vecina mojih igara je zestoka zaje*ancija, uglavnom nesto interno sa kolegom, pogotovo kada su u pitanju ove Svedske lige. To su sitne pare, cisto zaradim ono sto uvece zveknem na NHL. Nekada se i ne setim da napisem.

Elem, evo predloga za veceras:
Pittsburgh-Philadelphia 1@1,90
^ Ovo je ono sto sigurno igram.

Drugi je Calgary - LA Kings
Tu dolazi u razmatranje:
2@2.35 - verujem da LA mora uci u seriju, iako su sinoc dobili u gostima
W2@1.76 - Ovo je backup, bas zato sto su sinoc dobili u gostima :D
UG0-5@1.65 - Ovo bi bila sigurica da nisu odigrali vec 10ak za redom sa 0-5 golova. Ovako cu preskociti i cekati da ispucaju jednu tekmu 6+, pa nastaviti sa 0-5.
X2@1.45 - U hokeju uvek biram winner pre duple sanse, ali ko voli...
To ne znaci da Calgary ne moze da pobedi, ali ovo je situacija kao Steva i L'pool. Kako on veruje u njih, tako i ja verujem da LA mora zaigrati dosta bolje, u nizu.

Treca opcija je sistem 2/3, ukljucivsi sve vecerasnje tekme (treca je Colorado-St.Louis). Ukoliko se odlucim za isti, postovacu.

I sada o eksperimentu:
Pratio sam i pratio rezultate i desavanjau NHLu, pa sam razvio jednu teoriju. Malo cu je obraditi pa izloziti ovde.

Edit: Odigracu 2 na Mega Vizuru, a verovatno cu probati i 2 na Vojvodinu
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

steva_anya napisao: Ja ono što odigram a ne najavim ni ne pišem.
Kao bivsi visegodisnji administrator bivseg foruma o kladjenju, osecam se dovoljno pozvanim da potvrdim da je ovo prvo i osnovno pravilo. Drugo je da se tipovi koji su bez objasnjenja "zasto se to igra" brisu. Kao objasnjenje se prihvata makar i "igrao je moj komsija Djuka, a on ne promasuje" ili "sanjao sam" ili nesto jos gore, ali ako se samo kaze "Djenova 1" , to ne znaci nista. Takav tip mozes cuti i u kafani od pijanog gosta. :)

Danas cu da pogledam specijale za Ligu Sampiona, pa ako budu neki korneri, ofsajdi, zuti kartoni i slicno, ostavicu ovde.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Po netu najavljuju sigurnu pobedu Galatasaraja, kvota od 2.15 predstavlja odlicnu zaradu.
Salke ne moze da racuna na 7 bitnih igraca i plus sto navijaci Galatasaraja prave odlicnu atmosferu. Jel igra ovo neko?

Slika
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Ovo sam odigrao za veceras, tj tri singla na Milan - Barsa:
- od ranije najavljeno ppX, kvota 2.5
- 1X, 2.45
- X na kraju, kvota 3.9

Volim Barsu, navijam za nju, ali mislim da nije toliki favorit ... Mislim 1.5 u gostima je za neki derbi u Primeri, ovo je ipak LS.

... i Galatasaraj - Salke, 1X, kvota 1.35
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Ja sam hteo da igram na Barcu dok nisam video kvotu... nije vredno.

Odigrao sam 3+, da mogu da se nadam zanimljivoj utakmici punoj golova :)
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:

Post od Kuzmanovic »

Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Ja cu igrati za 2-3k galatasaraj 1X
A napravicu i par dublova sa kombinacijama 1-1 i X-1 za galata, i X-2/2-2/2-X za barsu

Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:

Post od pedja »

pedja napisao: Edit: Odigracu 2 na Mega Vizuru, a verovatno cu probati i 2 na Vojvodinu
Sloboda rastavlja MegaVizuru. Mora da je udario grip :D

Nego - NHL:
Kao sto sam vec pisao, kvote u NHLu su dosta visoke.Caka je sto ima dosta neresenih, pa ide produzetak i penali. PObednik mora da postoji, ali tog kladjenja nema kod nas (KI sa produzetkom, ako ga bude). Kako god, prateci iole bolje ekipe, dosao sam do zakljucka da su vrlo male sanse da ne dobiju niti jednu od 4 utakmice u nizu, u regularnom toku. A kvote su oko 2, u proseku. Prateci jedan tim (ili vise njih) i duplirajuci ulog, vrlo vrlo vrlo je mala sansa da ne dobijete u 4 ili 5 utakmica. Desi se bas losa serija, ali ne svakoj ekipi, to je vec stvar baksuzluka pri odabiru :D

To znaci da treba uhvatiti neki solidan tim, jos bolje posle nekog poraza, ili serije poraza ili utakmica koje su usle u produzetke, pa igrati ne njega. Nema da nema. Naravno, nije sve tako lako, inace bi svi bili milioneri, ali se pokazalo da su sanse dosta velike, ali je potrebno i dosta novca, ukoliko se zeli zaraditi.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:

Post od Kuzmanovic »

Na kraju cemo svi bataliti fudbal i baciti se na hokej. :D
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Zar nije bolje juriti poraz nekog boljeg tima ? Trebalo bi da su vece kvote a kolko vidim niko ne poveze vise od 4-5 pobeda u nizu...
Inace sinoc midlzbro odigrao X nakon 20 utakmica, nazalost nisam odigrao jer sam shvatio da mi se ne isplati da krecem od 100din pa da dupliram (jer bih samo tako izdrzao finansijski nekoliko kola) a veci ulog ne bih mogao da ispratim
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:

Post od pedja »

Juriti poraz ili pobedu, dodje na isto. Slicne su kvote.
Razmisljao sam i o X, jer su kvote najbolje, ali ne treba biti alav :mrgreen:

Realno, u hokeju se odigra dooosta tekmi i svi ishodi dodju u 5-6 utakmica. Samo se treba uhvatiti jednog.
Meni se cini da je igranje na favorite najsigurnije, kao i igranje protiv losijih ekipa.

Naravno da se desi da neko udje u cudnu seriji, pa smo imali da ekipa odigra i po 5 tekmi nereseno u regularnom, ili nanizu 6-7 poraza, posle odlicnog starta sezone, ali takvih slucajeva je 2-3, a ekipa dosta vise...
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Nisam nista uplatio. Gledacu Milan-Barsa i navijati za dobru utakmicu! Nisam duuugo pogledao neki mec od pocetka do kraja, iz fotelje.

sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Odgovori