TT
HellBoy napisao: Jer stvarno od kad vozim karavna, ni jednom mi se nije desila situacija, da prilikom kupovine ne mogu sve da spakujem u gepek,
jel si ti siguran da ne vozis kombi? :lol:ljubitelj napisao:
Gume sa felnama i ostalo sitno ne racunam, glatko stane 8 komada bez obaranja sedista ali to mi nikada i ne treba![]()
.
5-ica je namenjena pretezno business klasi ljudi i kao takva,limuzina daleko bolje reprezentuje takvog coveka...ftj napisao:@xepoj
Ja ne vidim nista lose u 'imidzu' kad recimo vozis 5icu karavan u odnosu na sedan, stavise onaj sa karavanom ce mi pre delovati kao ozbiljniji lik koji nije uzeo bmwa da bi kupio ribe na stanici a kao sto i sam znas imidz koji prati vozace takvih automobila u Srbiji je sve sem pozitivan.
Sent from my HUAWEI U8815 using Tapatalk 2
I ja se pitam, ponekad sta sve progutaADrei napisao: jel si ti siguran da ne vozis kombi? :lol:
ljubitelj napisao:Velika prednost karavana je sto je to ipak putnicko vozilo i time moze da ima vrlo dobru okretnost na malom prostoru sto je jako zgodno dok minivan koliko sam primetio obicno vise podseca po toj osobini na kamionet.
Ne igram golf pa nemam stapove i torbu za njihpaja napisao:Mnogo ne volim limuzinske gepeke u koje ne može da uđe ništa kabastije od torbe sa štapovima za golf.