Renault Clio IV
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Re: Renault Clio IV
S'obzirom na poslovnu politiku rns, uopste me ne bi cudilo da clio u ovoj varijanti ne bude dostupan na nasem trzistu
Sent from my BlackBerry using Tapatalk
Sent from my BlackBerry using Tapatalk
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Biće ga naravno i neće biti preskup. Renault je uvek imao dobre cene ovde.
Re: Одг: Renault Clio IV
cena je onaj iznos koji das kad kupujes nesto... one mastarije iz cenovnika imaju bukvalno svi, da bi te spustanjem iste cifre ubedili da pravis posao veka...Day Walker napisao:moze, samo ako se vazi redovna cenadragan napisao:Day Walker napisao:![]()
Jeste spustice cenu za 5000e![]()
nisam rekao da ce je spustiti za 5 hiljada nego samo koliko kosta sada ta verzija, ali evo imam predlog za tebe - ako bude blize 20.000 nego 15.000 imas zdranje od mene, i suprotno... vazi se?![]()
zna se sta je cena, i moja ponuda stoji

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Одг: Renault Clio IV
To nije redovna cena, pogotovu ako je npr Paja zatrazi 
Послато са Telenor_Smart_HD користећи Тапаток 2

Послато са Telenor_Smart_HD користећи Тапаток 2
Brzine idu u H-a !!!

Moje predviđanje prodajne cene je zasnovano na logici da je 0.9 u najskupljem paketu oko 13000€, da je DSG oko 1500€ i tome dodajem još nešto zbog većeg motora i dolazim do cifre 15000 - 16000€.
Stari koje mogu da utiču na cenu su npr 17" točkovi bez doplate što bi podiglo cenu ili pojačavanje paketa opreme dodatnim stvarima.
Istovremeno cena za dci 90 ks sa DSG-om je 16500€ u najskupljoj opremi što bi morao da bude i neki max za cenu benzinca ako misle da prodaju neku iole značajniju količinu. Mada pošteno govoreći to je preskupo.
Stari koje mogu da utiču na cenu su npr 17" točkovi bez doplate što bi podiglo cenu ili pojačavanje paketa opreme dodatnim stvarima.
Istovremeno cena za dci 90 ks sa DSG-om je 16500€ u najskupljoj opremi što bi morao da bude i neki max za cenu benzinca ako misle da prodaju neku iole značajniju količinu. Mada pošteno govoreći to je preskupo.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
I to je sasvim moguće.nuk napisao:S'obzirom na poslovnu politiku rns, uopste me ne bi cudilo da clio u ovoj varijanti ne bude dostupan na nasem trzistu
Širim haos!
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
To je ta neka cena otprilike, Fabija 1.2TSI 105 DSG Elegance izađe 16000e tj. za dlaku ispod u redovnoj ceni po cenovniku.paja napisao:Moje predviđanje prodajne cene je zasnovano na logici da je 0.9 u najskupljem paketu oko 13000€, da je DSG oko 1500€ i tome dodajem još nešto zbog većeg motora i dolazim do cifre 15000 - 16000€.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Da. Iako je slabiji motor, to bi recimo bilo recimo adekvatan model, odn. onaj Monte Carlo, pa još DSG. Naravno još jednom napominjem da je GT (a isti takav bude i Gordini (samo sa još dve bele štrafte i crtama na braniku
) uvek najopremnjenija verzija, samom tim i najskuplja ako ne računamo RS.
Iskreno više bih voleo taj motor sa manuelnim menjačem. Prethodni, 1,2 TCe je bio zaista odličan izbor za malog benzinca, ovaj još snažnij bi kidao.
Inače, okačio sam još jedan review.

Iskreno više bih voleo taj motor sa manuelnim menjačem. Prethodni, 1,2 TCe je bio zaista odličan izbor za malog benzinca, ovaj još snažnij bi kidao.

Inače, okačio sam još jedan review.
Širim haos!
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Nije to neki motor gde ces se ti nauzivati rucnim menjacem. Bar ovaj TSI kod mene. Vozio sam istu fabiju TSI DSG i ono je milina za voziti po gradu stvarno.
TT post.
TT post.
+1
@Paja, zar se ne zove menjac kod resoa EDC? Msm razumem da je DSG pojam automatika, ali daj da budemo specificni.

@Paja, zar se ne zove menjac kod resoa EDC? Msm razumem da je DSG pojam automatika, ali daj da budemo specificni.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Re: AW: Renault Clio IV
Nije DSG pojam automatika nego menjaca sa duplim kvacilom...kao i DKG (BMW), DCT (Mercedes), TCT (Alfa) itd.
Neke su skracenice od nemackih a neke od engleskih izraza...
Gesendet von meinem GT-N7000 mit Tapatalk 2
Neke su skracenice od nemackih a neke od engleskih izraza...
Gesendet von meinem GT-N7000 mit Tapatalk 2
sve se slazem...20k je vec cenovna zona rs-a, a ovaj auto je osetno ispod toga...paja napisao:Moje predviđanje prodajne cene je zasnovano na logici da je 0.9 u najskupljem paketu oko 13000€, da je DSG oko 1500€ i tome dodajem još nešto zbog većeg motora i dolazim do cifre 15000 - 16000€.
Podjebavaj al nekog drugogDusan napisao:+1
@Paja, zar se ne zove menjac kod resoa EDC? Msm razumem da je DSG pojam automatika, ali daj da budemo specificni.![]()

U FR je 4ka RS 25ke...ne znam zasto mislis da ce u Srbiji biti 5000e jeftiniji ako ni Megan RS nije mnogo jeftiniji nego u FR.dragan napisao:sve se slazem...20k je vec cenovna zona rs-a, a ovaj auto je osetno ispod toga...
20.036e je cena Clia Sport kod nas...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.