Renault Clio IV

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Re: Renault Clio IV

Post od nuk »

S'obzirom na poslovnu politiku rns, uopste me ne bi cudilo da clio u ovoj varijanti ne bude dostupan na nasem trzistu

Sent from my BlackBerry using Tapatalk
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Biće ga naravno i neće biti preskup. Renault je uvek imao dobre cene ovde.
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Re: Одг: Renault Clio IV

Post od dragan »

Day Walker napisao:
dragan napisao:
Day Walker napisao::kuku:
Jeste spustice cenu za 5000e
:uf:

nisam rekao da ce je spustiti za 5 hiljada nego samo koliko kosta sada ta verzija, ali evo imam predlog za tebe - ako bude blize 20.000 nego 15.000 imas zdranje od mene, i suprotno... vazi se? :)
moze, samo ako se vazi redovna cena :)
cena je onaj iznos koji das kad kupujes nesto... one mastarije iz cenovnika imaju bukvalno svi, da bi te spustanjem iste cifre ubedili da pravis posao veka...
zna se sta je cena, i moja ponuda stoji :mrgreen:
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Re: Одг: Renault Clio IV

Post od Day Walker »

To nije redovna cena, pogotovu ako je npr Paja zatrazi :D

Послато са Telenor_Smart_HD користећи Тапаток 2
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Moje predviđanje prodajne cene je zasnovano na logici da je 0.9 u najskupljem paketu oko 13000€, da je DSG oko 1500€ i tome dodajem još nešto zbog većeg motora i dolazim do cifre 15000 - 16000€.
Stari koje mogu da utiču na cenu su npr 17" točkovi bez doplate što bi podiglo cenu ili pojačavanje paketa opreme dodatnim stvarima.
Istovremeno cena za dci 90 ks sa DSG-om je 16500€ u najskupljoj opremi što bi morao da bude i neki max za cenu benzinca ako misle da prodaju neku iole značajniju količinu. Mada pošteno govoreći to je preskupo.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

nuk napisao:S'obzirom na poslovnu politiku rns, uopste me ne bi cudilo da clio u ovoj varijanti ne bude dostupan na nasem trzistu
I to je sasvim moguće.
Širim haos!
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

paja napisao:Moje predviđanje prodajne cene je zasnovano na logici da je 0.9 u najskupljem paketu oko 13000€, da je DSG oko 1500€ i tome dodajem još nešto zbog većeg motora i dolazim do cifre 15000 - 16000€.
To je ta neka cena otprilike, Fabija 1.2TSI 105 DSG Elegance izađe 16000e tj. za dlaku ispod u redovnoj ceni po cenovniku.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Da. Iako je slabiji motor, to bi recimo bilo recimo adekvatan model, odn. onaj Monte Carlo, pa još DSG. Naravno još jednom napominjem da je GT (a isti takav bude i Gordini (samo sa još dve bele štrafte i crtama na braniku :djavo: ) uvek najopremnjenija verzija, samom tim i najskuplja ako ne računamo RS.

Iskreno više bih voleo taj motor sa manuelnim menjačem. Prethodni, 1,2 TCe je bio zaista odličan izbor za malog benzinca, ovaj još snažnij bi kidao. :)

Inače, okačio sam još jedan review.
Širim haos!
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Nije to neki motor gde ces se ti nauzivati rucnim menjacem. Bar ovaj TSI kod mene. Vozio sam istu fabiju TSI DSG i ono je milina za voziti po gradu stvarno.

TT post.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

+1

@Paja, zar se ne zove menjac kod resoa EDC? Msm razumem da je DSG pojam automatika, ali daj da budemo specificni. :mrgreen: :mrgreen:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: AW: Renault Clio IV

Post od Floyd »

Nije DSG pojam automatika nego menjaca sa duplim kvacilom...kao i DKG (BMW), DCT (Mercedes), TCT (Alfa) itd.
Neke su skracenice od nemackih a neke od engleskih izraza...

Gesendet von meinem GT-N7000 mit Tapatalk 2
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

paja napisao:Moje predviđanje prodajne cene je zasnovano na logici da je 0.9 u najskupljem paketu oko 13000€, da je DSG oko 1500€ i tome dodajem još nešto zbog većeg motora i dolazim do cifre 15000 - 16000€.
Stari koje mogu da utiču na cenu su npr 17" točkovi bez doplate što bi podiglo cenu ili pojačavanje paketa opreme dodatnim stvarima.
Istovremeno cena za dci 90 ks sa DSG-om je 16500€ u najskupljoj opremi što bi morao da bude i neki max za cenu benzinca ako misle da prodaju neku iole značajniju količinu. Mada pošteno govoreći to je preskupo.
sve se slazem...20k je vec cenovna zona rs-a, a ovaj auto je osetno ispod toga...
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Dusan napisao:+1

@Paja, zar se ne zove menjac kod resoa EDC? Msm razumem da je DSG pojam automatika, ali daj da budemo specificni. :mrgreen: :mrgreen:
Podjebavaj al nekog drugog :kezo: Ko će popamtiti se te skraćenice. :D
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

dragan napisao:sve se slazem...20k je vec cenovna zona rs-a, a ovaj auto je osetno ispod toga...
U FR je 4ka RS 25ke...ne znam zasto mislis da ce u Srbiji biti 5000e jeftiniji ako ni Megan RS nije mnogo jeftiniji nego u FR.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

20.036e je cena Clia Sport kod nas...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Odgovori