ADrei napisao:2 gume su definitivno usle u uzi izbor
mischelin pilot sport 3 ili mischelin pilot super sport...sta je bolje? dimenzija je 255/35 R19
maniaxxx?
Bolje je sigurno super sport, ali pitanje je, da li ti treba takva guma. Sam sam imao pilot sport 3 i guma je vrlo dobra na suvome i odlična na mokrome šta je po meni važnije jer na suvome je skoro svaka guma dobra, pa i čelava
 . Troši se solidno sporo, mislim da je tu bolja od super sport koja je menje kompromisna guma.
 . Troši se solidno sporo, mislim da je tu bolja od super sport koja je menje kompromisna guma. 

verovatno da si u pravu da je za performanse mog auta pilot sport bespotrebna
 verovatno da si u pravu da je za performanse mog auta pilot sport bespotrebna  
 vau, izuzetno mekana guma, pogotovo sto je nizak profil gume. Inace auto je umereno vozen i sa takvom voznjom, prijanjanje je naravno dobro (tu je bilo par krivina gde smo jace usli i jako dobro se pokazala), guma je jako tiha i totalno atipicno udobna za Dunlop. Ja licno sam vise za Fast jer volim malo cvrscu gumu jer tako i vozim. Ali za normalne ljude
 vau, izuzetno mekana guma, pogotovo sto je nizak profil gume. Inace auto je umereno vozen i sa takvom voznjom, prijanjanje je naravno dobro (tu je bilo par krivina gde smo jace usli i jako dobro se pokazala), guma je jako tiha i totalno atipicno udobna za Dunlop. Ja licno sam vise za Fast jer volim malo cvrscu gumu jer tako i vozim. Ali za normalne ljude   , koji tako i voze, ovo ce mislim biti pravi pogodak, pogotovo sto je u A klasi otpora kotrljanja.
  , koji tako i voze, ovo ce mislim biti pravi pogodak, pogotovo sto je u A klasi otpora kotrljanja.  

Nema je u cenovniku, a nisam ni skontao do danas. Sto i zasto ne znam, ali znam da su svi bili bas zadovoljni tom gumom a i testove je prolazila uvek na prvom mestu.
  Nema je u cenovniku, a nisam ni skontao do danas. Sto i zasto ne znam, ali znam da su svi bili bas zadovoljni tom gumom a i testove je prolazila uvek na prvom mestu.