Svaki bicikl na ramu serijski broj pa bi valjalo da ga zapisete i imate u slucaju kradje, nekada davno svaki bicikl imao je i registarsku tablicu.
Moguca mesta gde se nalaze serijski brojevi rama.
Otvorio sam danas sezonu. 35,5 km od kuće do Ade i nazad. Ubio me vetar. Jedva sam se dovezao od Cvijićeve do Cvetka. Da nije bilo SPD-a mislim da bi bajs završio na Đermu kod keve, a da bi se ja kući vratio Kalosom.
Razlog 19 na onoj slici je smesan, spada u jedne od najskupljih sportova... Ako izuzmemo auto sportove, ovako u momentu razmisljanja mi ne pada nista skuplje na pamet... Ne racunam neke ekstremne stvari...
AcaKayak napisao:Razlog 19 na onoj slici je smesan, spada u jedne od najskupljih sportova... Ako izuzmemo auto sportove, ovako u momentu razmisljanja mi ne pada nista skuplje na pamet... Ne racunam neke ekstremne stvari...
Cela slika se moze protumatici na dva nacina. Profesionalni biciklizam, kako si ti shvatio. Ili kao rekreativni sport, kako sam ja shvatio. Oba su ispravna i tvoj odgovor je na mestu, ali ako se misli na drugi nacin, bicikla se moze kupiti i za 70ak evra i rekreativno voziti.