trojanac napisao:Hm, ne kažem da je Avensis loš izbor, ali budimo realni. Ovaj je stukao preko 200k. Jeste urađen veliki servis, ali nije to jedino što se radi na kolima. Na toj kilometraži može se očekivati da je potrebno neko veće ulaganje u narednih par godina. Isto tako, da li mu je potreban D segment, 2.0 dizel, za malu kilometražu koju prelazi godišnje i to pola po gradu? Za bračni par sa dvoje male dece, jedino što priznajem kao potrebu je veliki prtljažnik, ali za to postoji rešenje i za manje automobile, ako je neophodno.
Ako je automobil dobro odrzavan i kupljen kod nas onda TVRDIM da je bolja kupovina od skode. Otac je skoro na svom zamenio set kvacila-fabricki. pri tom, auto uglavnom vozi moja majka a realno, kao i vecina zena, nije bas neki vozac, prva 10m, druga 20m, trecom  po gradu 

Salim se malo, ali to je zaista jako izdrzljiv i pouzdan auto. Bez obzira na klasu kojoj pripada, mislim da je daleeeko bolja kupovina od datih predloga ovde tipa PUG 307 

hyundai itd...   Mozda sam subjektivan jer ga moji voze, ali zaista  za 6 godina, nijedan kvar (osim seta kvacila ove godine) je impresivan pokazatelj.
Jos nesto moja majka kao zensko uopste nema problema sa voznjom tog auta po gradu...