AcaKayak napisao:
Sto se tice toga da se Dragan trkao na autoputu s nekim, posto sam sada video oko cega je rasprava i nastala, nemam nista protiv toga, smatram da auto put i sluzi za takve stvari... Znam da se nece sada mnogi sloziti sa mnom, ali svakako je bolje iziveti se tamo gde manje ugrozavas druge nego tamo gde ce svaka tvoja greska nekoga kostati...
Želim prvo da naglasim, da nisam ni ja svetac i da znam i šta znači kazaljku obrtomera držati u crvenom, ali se sa ovakvim izjavama ne mogu složiti. Ne zato što priča o trkanju već zato što nema tog puta kod nas koji služi za te stvari. I ne može se reći da se na autoputu manje ugrožava, jer i na autoputu ima drugih učesnika u saobraćaju, a razvijaju se velike brzine i lako se izgubi kontrola. Iako ja naša strana prazna, lako se preleti na drugu stranu.
Sa moje tačke gledišta, isto se ugrožava svugde, ako čovek ne zna da se kontroliše i ide preko svojih i mogućnosti automobila.
I nije baš pametno hvaliti se, niti komentarisati kako se neko trkao. Ne zaboravite da forum javan i da svako može ovo da pročita.