Legao bi mi i jedan auto za zezanje tipa GT86 (Heroj je pitao u toj temi ko bi kupio tako nešto - evo javljam se

I u svakom od njih bi gledao da budem prvi na semaforu, jer mi tih par sekundi ubrzavanja dok se ne stigne do 50-60 predstavlja mali užitak koji popravlja dan. Bio to Jazz ili nešto drugo.
Čak mi u nekoj perspektivi nije ni nedostižno da imam još 2-3 auta, naročito ako bi uzimao polovno. Da zanemarimo za trenutak što je to loša investicija imati auto koji voziš jednom u 3 meseca. Recimo da je to cena za neki merak. Veći problem bi mi bile obaveze oko svakog auta - voženje na redovan servis, zimske-letnje gume, tehnički i registracija, pranje, sipanje goriva, tečnosti za stakla... Maltene treba da zaposliš nekog da se brine o tim kolima, da ne pominjem pitanje gde naći tolike parkinge i garaže.
I tu se onda izdvoji SUV kao neko praktično rešenje koje ti pokrije širok dijapazon potreba. Za svaku namenu postoji druga kategorija vozila koja je bolja, ali ovde u jednom imaš auto koji može i na put i na planinu i po gradu, i da se stisne gas kad poželiš...