ljubitelj napisao:
Iz tvog nastupa kao da ti pise na celu sledece- ne volim nista privatno i nikada nisam radio nista privatno, nikada nisam bio zaposlen u privatnoj firmi, nikada nisam ukapirao kako to privatni biznis funkcionise.
Takav stav kao sto je tvoj obicno iznose neinformisani ljudi na bazi nekih svojih predubedjenja a na osnovu jedinog iskustva zivota i rada na budzetu koji im garantuje da ne razmisljaju dublje u sustinu sta je i kako se dolazi do zarade.
Radio sam u privatnoj firmi, imao paralelno sa kasnijim poslom privatnu firmu, od 1 maja cu opet da radim u privatnoj firmi

Ja nemam problema sa konkurentnoscu, samo isto tako ne smatram da treba prema drugim manje sposobnim da imam stav ko ih ebe kad su glupi i nesosobno nek pocrkaju... sto proizilazi iz tvojih postova...
Ja verujem da sto vise poslova (onih koji su neophodni, neizostavni i prirodno postoje na svakom mestu) treba da budu drzavni. Treba samo naci nacina kako da se efikasno vode a ne da se to radi tako sto se to prepusti privatnicima.