Imam dilemu za termostat. Naime, u svim prodavnicama mi nude solo termostat cene su 1200-1500rsd (Behr, Valeo). Dva majstora su mi rekli da misle da mora da se menja i kućište i da to košta 70-100e.
Da li to što se prodaje solo termostat znači da je moguće zameniti samo termostat ili ipak moram i kućište. Naravno, 60e razlike igra bitnu ulogu, zato mi to stvara nedoumicu.
Termostat
Re: Termostat
Da prebacim ovde post:
I kod mene na Fabiji je bilo odvojeno kućište i termostat, samo je cena bila drugačija (oko 3000 zajedno, iz originala, pre jedno 5 godina).
Može verovatno i samo termostat da se zameni, ali majstori najčešće menjaju zajedno jer im nešto zapekne, ne može da se odvoji i sl. Ne znam kakvo je to kućište od 6000 din.
I kod mene na Fabiji je bilo odvojeno kućište i termostat, samo je cena bila drugačija (oko 3000 zajedno, iz originala, pre jedno 5 godina).
Može verovatno i samo termostat da se zameni, ali majstori najčešće menjaju zajedno jer im nešto zapekne, ne može da se odvoji i sl. Ne znam kakvo je to kućište od 6000 din.
Re: Termostat
Kod mene se menja isto celo kućište. Kupio sam Behr za 3150 dinara. Nisam primetio da može da se menja samo uložak.