Mozda je i ceo sistem bio "lazan", ali ne vidim po cemu je ovo danas dobro a ono nije valjalo? Mislim sta je uopste danas dobro? Teret koji su trebale da nose nase fabrike i industrija generalno je pao na ledja obicnog naroda, koji uz to ne radi u tim istim fabrikama koje mahom vise ne postoje ili su ih kupili "andjeli" sa zapada za cenu polovnog Mercedesa. Ako ste primetili, "srednja" klasa stanovnistva je potpuno nestala, a tu srednju klasu su upravo cinili ljudi koji su mogli od normalnih primanja normalno da zive. Zrenjanin, odakle sam i sam, nekada je bio razvijen industrijski grad a danas je grad hamburgerija, kafica, diskoteka i perionica za kola, 60% stanovnistva radi za minimalac i uz to nisu ni prijavljeni.... Po cemu onda ono nije valjalo a ovo valja?
NATO nije mesao prste, oni su obe ruke upotrebili da kao i uvek budu svetski "mirotvorci"... Kao sto je covek koji je naredio bombardovanje 1999. godine dobio Nobelovu nagradu za mir

Finansirali su OVK tokom 90-tih, moze se reci da su ih oni stvorili... Pokakim im se ja na celu naciju, zelim im jos "pozdrava s mora" s poukom kako radis-tako ti se vraca... Sta je sledece, hoce li se za par godina pojaviti neka ekstemisticka grupa "vojvodjana" pa cemo se i mi ocepljivati ili to nije u interesu "Milosrdnog andjela" (koristim ovaj termin zato sto se tako zvala operacija bombardovanja nase zemlje 1999. godine)
I jos da se nadovezem na konstataciju da trebamo da se okrenemo sebi i da moramo sami nesto da uradimo... Sta mi uopste mozemo sami da uradimo a da to ne bude strogo licni interes odredjenog pojedinca? Od kad se rodis lepo si vaspitan, naucen pravim i vrednim stvarima, zavrsis srednju skolu, zavrsis fakultet i kada se okrenes oko sebe shvatis da je i dalje nepismeni bilmez koji je vise boravio u policiji nego u svom krevetu, mocniji od tebe... Sta vredi biti posten i radan covek kad ti je vrh drzave kao pozorisna predstava, jos malo pa ce da se primenjuje sistem kao u fudbalu, partije ce kupovati "igrace" i mocicemo i da se kladimo koja ce partija pobediti (mislim da vec moze u nekim kladionicama)

Demokratija je izmisljena da bi se pametni sputali, prostaci podrzali, bogati obogatili a siromasni osiromasili...