Nikada kroz istoriju nije funkcionisala, niti bi ikad funkcionisala kao jedna drzava.
Meni samo nije jasno zasto su pre 20 i kusur godina svi trcali da pobegnu iz trule federacije a sad trce da udju u truliju konfederaciju.

Da je Srbija jedina koja tako razmislja bilo bi nade. Problem je sto je brdo zemalja sa istim razmisljanjem jos pre 10 godina uslo u EU i pojelo sto se imalo pojesti.samo polako napisao:Da bi izvukli još malo para iz pristiupnih fondova!
Kakva je ovde besparica jedino su im ti fondovi još ostali a ni oni neće dugo jer je žurka pri kraju.
Prilagoditi se globalnoj trzisnoj utakmici i raditi na sebi.perfiko napisao:I šta ćemo sad?
Ma ko da se mi pitamo nešto!perfiko napisao:I šta ćemo sad?

Finansirali su OVK tokom 90-tih, moze se reci da su ih oni stvorili... Pokakim im se ja na celu naciju, zelim im jos "pozdrava s mora" s poukom kako radis-tako ti se vraca... Sta je sledece, hoce li se za par godina pojaviti neka ekstemisticka grupa "vojvodjana" pa cemo se i mi ocepljivati ili to nije u interesu "Milosrdnog andjela" (koristim ovaj termin zato sto se tako zvala operacija bombardovanja nase zemlje 1999. godine)
  Finansirali su OVK tokom 90-tih, moze se reci da su ih oni stvorili... Pokakim im se ja na celu naciju, zelim im jos "pozdrava s mora" s poukom kako radis-tako ti se vraca... Sta je sledece, hoce li se za par godina pojaviti neka ekstemisticka grupa "vojvodjana" pa cemo se i mi ocepljivati ili to nije u interesu "Milosrdnog andjela" (koristim ovaj termin zato sto se tako zvala operacija bombardovanja nase zemlje 1999. godine)  

Niko nije pominjao nikakav poklon. Sustina je u drgim zakonima, njihovoj primeni i vecem radudragvorl napisao:Samo jos i Deda Mraz da nam ispuni zelje i bice super.