To je S4 sa Snapdragon-om...onaj sa Exynos octa bi trebao da je jos stedljiviji.
Ma koje aplikacije, sve sto koristim on vec ima u sebi. Jedino jos WhatsApp i neki bolji browser. Nisam zahtevan toliko oko aplikacija koliko da mi otvara PDF u roku od odma, da duze traje baterija...Floyd napisao:Pa kao sto rekoh na sam rad telefona i sistema nemam apsolutno nikakve primedbe.NexT napisao:Floyd napisao: Sto se samog sistema tice upakovanog u Nokia pakovanju, tu nema greske![]()
Od septembra cu moci da dobijem Lumiu 920 za jako smesne pare, tako da ne razmisljam vise koji mi je sledeci telefon.
Razmisljao sam jedno vreme da predjem na android, ali ne vidim ni jedan razlog za to. Koristio sam WP8 juce i neverovatno je brz. Cela firma sa kojom saradjujem ih koristi kao sluzbene i vrlo su zadovoljni...
Problem su te hebene aplikacije, posebno ako si navikao na neke od njih.
Ne sumnjam da ce ih biti i za WP8 ali sada ih nema ili neke od njih ne rade dobro.
3 meseca pre isteka ugovora bi trebalo mozes novi da sklopisUroš S. napisao:Imas na onom dx-u takav punjac u koji idu 4xAA baterije. Prost je, kosta 3$, mozda bi vredelo probati kako radi s nekim punjivim AA baterijama od 2000-2500mAh. Mozda ima jos slicnih ali nisam gledao.
Kako stoje ove Lumie s autonomijom, 99% ce sledeci telefon biti 820.
I da li neko zna, koliko vremena pre isteka ugovora kod mts-a moze da se produzi ugovor i da se uzme novi telefon, ako je tako nesto uopste moguce?
Edit: Ovaj mrtvi Cha Cha punim uvek preko noci, preko dana kad stignem, i u autu uvek, tako da izdrzi, mozda nekih 8 sati u proseku.
TT post.
Na 920 uz normalno koriscenje nema sanse da sastavi ceo drugi dan...znaci kao i konkurencija.NexT napisao:Kazu da uz normalno koriscenje drzi 2 dana. Doduse, to je bilo sa relativno malo koriscenja interneta. Ako je stalno upaljen ili nakacen na WiFi, verujem da lagano pada na jedan dan.
Slazem se potpuno, svestan si cinjenice da fizicki gabariti Note2 daju prednost u odnosu na konkurenciju po ovom pitanju.Laki021 napisao:nuk napisao:Strašno bi bilo da nije tako na jednom high-end uređaju. Strašno je što većina ne izdrži ni 12h uz prosečno korišćenje, ja se nekako navikao te punjače trošim redovno
Sent from my BlackBerry using Tapatalk
Pa dal bi bilo strasno ili ne, cinjenica je da je Note 2 jedini high-end telefon sa takvom baterijom, jedino jos iPhone moze da mu parira.