Puno ste mi pomogli. Mislim da je dosta receno i da je sada sve jasno. Sada je na meni da razmislim i odlucim sta cu uraditi. Javicu sta sam uradio. Hvala jos jednom.
Ja ovo, bre, ne znam sta je. Samo znam da moj superiorni bicikl ne mora da koristi te postapalice...paja napisao:Nema adekvatni smajli da ti odgovorim pa ćeš odgovor dobiti tet a tet, a ovo čudo ću da nađem negde.
Kada je uspeo alu ram da sredi sa stezanjem obujmice za decije sediste sada se plasi da bilo sta stegne zbog karbon rama.zuzazu napisao: Mada, s obzirom na pljastik fantastik frame, nije coodoo da si zabrinut![]()
Cinimi se da je ovde i problem sa geometrijom samog rama, pogledaj ugao rama gde ulazi sedalna cev (sticna) i ugao gde ulazi vrat od viljuske, tu postoji debela razlika bar na slici kako se vidi.Kuzmanovic napisao:Zuzazu, evo slike moje bicikle sa boka:
Sta ti mislis, da ga batalim skroz? Mogu li nekome ovo da prodam uopste?
Nemaju oni sablon za bajkpaja napisao: Kuzmanoviću a da ti taj ram malo razvučeš na panteru? Izgleda da je sabijen.
To je normalno, jer je ram velik (i sigurno nije 58). Sa povecanjem broja rama, ugao vrata raste a ugao podsedalne cevi se smanjuje, za sta bi sada morali da udjemo u objasnjavanje anatomije, a sasvim je moguce da bi se neki pobunili kako to da se sada soferi i u anatomiju razumejuBAJKER napisao:zuzazu napisao:Cinimi se da je ovde i problem sa geometrijom samog rama, pogledaj ugao rama gde ulazi sedalna cev (sticna) i ugao gde ulazi vrat od viljuske, tu postoji debela razlika bar na slici kako se vidi.Kuzmanovic napisao:Zuzazu, evo slike moje bicikle sa boka:
Sta ti mislis, da ga batalim skroz? Mogu li nekome ovo da prodam uopste?
Za ceo bicikl tesko da mozes da dobijes vise od 60-70e, matoro je to a i nije nesto trazeno.