...a pogotovo kad pokušaš da sedneš na bajs.BAJKER napisao:A pa nije isto, neces osetiti prvi dan problem, on se javi sutra kada ustanes.
Postoji lek sigurno, samo ga nije uvek lako naći. Ja na starom biciklu nisam imao apsolutno nikakve probleme, a onda sam ga zamenio drugim sa nižim volanom i trne mi deo koji naleže na sedišteCaptain Slow napisao: Postoji li lek za ovo, neko sedište?
Poglerdaj u Intersportu kakva je ponuda Nakamure. Oni valjda daju na rate, a pogledaj i Meridu. Mislim da je valja Capriolo ali nisam siguran. Pitaj Slobu gde da tražiš Meridu, on je ima.Uroš S. napisao:Sta mislite o Capriolo Roadsteru, 24000 je, moze na 6 rata bez kamate. Nemam sad pare na gomili za nesto bolje polovno za iste pare a cale bi uzeo to na rate pa bi ga otplatili pola-pola, to mi bas odgovara?
Imao sam vec taj isti bajs(ukrali mi), i odlicno mi se pokazao, vozio sam ga 3 godine bas intenzivno i super me je sluzio, bez problema. Ovaj sada je samo restilizovan i dosta je lepsi od onog koji sam imao. Jedino mi se ne dopadaju oni menjaci sto su na navrtanje, nesto to ne volim, al mozda moze da se poruci custom s drugim menjacima.
BAJKER napisao:Ja cu nadam se jos danas ako vreme dozvoli popodne i to u kratkim bajkerskim cegamaMoram da overim nov lanac, kasetu, gumu, siftere i menjac zadnji
planiram bar 20-30km.
Jeste. Imao je isti problem kao i ja. Iako je XTR teorijski i za 10-ofaz korak na MTB 10-fazima je promenjen pa nije htelo da radi, jer je XTR bazično 9-ofaz pa radi na starom koraku istom onom na kom radi i moji 105. Bilo je ili menjati menjač ili juriti šiftere kao moji.zuzazu napisao:Jesi li menjao XTR?