Revolveraš može da kokne mitraljesca, ali čovek sa vilama može samo ubija iz zasede

Razumem uzimanje pravde u svoje ruke,razumem bes, ali udariti žensko NE RAZUMEM!!! još ju je šutirao kad je pala! ako već imaš viška energije , idi nosi džakove ali žensko da udariš NE IDE!!!dragvorl napisao:P tukao majku maloletnog dečaka
Jesi li procitao post posle tog?TheWickerMan napisao:Razumem uzimanje pravde u svoje ruke,razumem bes, ali udariti žensko NE RAZUMEM!!! još ju je šutirao kad je pala! ako već imaš viška energije , idi nosi džakove ali žensko da udariš NE IDE!!!dragvorl napisao:P tukao majku maloletnog dečaka
Sve mislim da bih prijavio i tuzio. Lako je pricati o ovakvim slucajevima u trecem licu i mozemo svi da pisemo "socijalno prihvatljive" izjave, ali hajde realno ko ima dete neka se stavi u situaciju. Licno, uradio bih isto kao i ovaj, prvo kravetini, pa onda i njenom muzu ako naleti i on, pa neka me pljuju po tamo nekim novinama i tamo nekim forumima. (a mozda bi me i muz iznabad'o, jebes ga, ako je neki jak covek, ali sta ces, ne bi bio prvi put ni da sam tukao ni da sam prebijen...)Xepoj87 napisao: Ali naravno,ni ovaj covek nije to trebao tako sirovinski da resi...
To se lepo prijavi,pa se tuzi...
Ne opravdava ga nimalo. Udariti ženu - ne!Xepoj87 napisao:Jesi li procitao post posle tog?TheWickerMan napisao:Razumem uzimanje pravde u svoje ruke,razumem bes, ali udariti žensko NE RAZUMEM!!! još ju je šutirao kad je pala! ako već imaš viška energije , idi nosi džakove ali žensko da udariš NE IDE!!!dragvorl napisao:P tukao majku maloletnog dečaka
To nije zensko,to je monstrum,kada uzima da bije,ne svoje,nego TUDJE DETE!
Texonja napisao:Sve mislim da bih prijavio i tuzio. Lako je pricati o ovakvim slucajevima u trecem licu i mozemo svi da pisemo "socijalno prihvatljive" izjave, ali hajde realno ko ima dete neka se stavi u situaciju. Licno, uradio bih isto kao i ovaj, prvo kravetini, pa onda i njenom muzu ako naleti i on, pa neka me pljuju po tamo nekim novinama i tamo nekim forumima. (a mozda bi me i muz iznabad'o, jebes ga, ako je neki jak covek, ali sta ces, ne bi bio prvi put ni da sam tukao ni da sam prebijen...)Xepoj87 napisao: Ali naravno,ni ovaj covek nije to trebao tako sirovinski da resi...
To se lepo prijavi,pa se tuzi...