Siledžije - internacionalno blago

Razne teme, pitanja, iskustva
Zaključana tema
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Re: Siledžije - internacionalno blago

Post od nikaragva »

Pa ne baš :)
Revolveraš može da kokne mitraljesca, ali čovek sa vilama može samo ubija iz zasede :D
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Potukli se roditelji zbog svađe dece

U Požarevcu je podneta krivična prijava protiv Lazara R. (34) zbog sumnje da je tukao M.P. zbog nesuglasica njihove dece, učenika drugog razreda osnovne škole.

Lazar je 10. aprila oko 14 časova ispred Internet kafea u Požarevcu tukao majku maloletnog dečaka, zbog nesuglasica tog dečaka sa njegovim sinom.

On je, u prisustvu svoje supruge, tukao M.P. sve dok nije pala na beton, a potom je šutirao. Policajac, koji je van radnog vremena bio u kafeu, uspeo je da razdvoji roditelje. Tokom napada M.P. je zadobila lakše povrede.

Protiv majki oba dečaka policija je podnela prekršajne prijave zbog narušavanja javnog reda i mira, dok je osumnjičenog Lazara R. uz krivičnu prijavu predala istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu.

http://www.021.rs/Info/Srbija/Potukli-s ... -dece.html
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Ja sto sam cuo, je da je ta zena dosla u skolu i udarila sina od tog Lazara nekoliko puta zbog toga sto se on nesto pokacio sa njenim sinom. Od tih udaraca je detetu ostala modrica. E sad, on umesto da je otisao u Hitnu, uzeo potvrdu o povredama i prijavio to policiji, policija bi nju privela uz krivicnu prijavu i sve je moglo mnogo bolje da bude. Napravio je veliku glupost sto je uzeo u svoje ruke i jos je udario :ccc: To ne resava nista. Inace lik je sasvim ok, nije neki siledzija, ali je napravio glupost bezveze.
Korisnikov avatar
Incognito
Reactions:
Pridružio se: 01 Apr 2012, 22:06

Post od Incognito »

Nevezano za ovaj slucaj,govorim uopsteno.

Ponekad je u drzavi Srbiji uzimanje pravde u sopstvene ruke jedini nacin da se resi problem.Ne podrzavam nasilje (pogotovo sto ne znam pravi razlog ovog slucaja),ali cekanje pravde se ne isplati jer dolazi suvise kasno,a mozda i nikada.
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

dragvorl napisao:P tukao majku maloletnog dečaka
Razumem uzimanje pravde u svoje ruke,razumem bes, ali udariti žensko NE RAZUMEM!!! još ju je šutirao kad je pala! ako već imaš viška energije , idi nosi džakove ali žensko da udariš NE IDE!!!
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Evidentno je da svi imaju viska energije tako da je drustveno korisni rad najefikasnije resenje!

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

:plusone:
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

+2
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

TheWickerMan napisao:
Razumem uzimanje pravde u svoje ruke,razumem bes, ali udariti žensko NE RAZUMEM!!! još ju je šutirao kad je pala! ako već imaš viška energije , idi nosi džakove ali žensko da udariš NE IDE!!!
Jesi li procitao post posle tog?
To nije zensko,to je monstrum,kada uzima da bije,ne svoje,nego TUDJE DETE!
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Martin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Post od Martin »

I ta žena zaslužuje krivičnu prijavu kao i dotični Lazar.
Mislim, odrasla žena se spušta na nivo deteta od 8 godina i rešava problem kako je krenula da reši..... :srbin:
Ako je već postoji problem, kontaktiraj roditelje pa objasni situaciju sa decom i rešavajte kao odrasli ljudi....obično deca ponekad preuveličaju situaciju. :thumbdown:
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Nema preuvelicavanja kada je dete doslo u modricama...
Bilo sta,osim obratiti se tudjem detetu je sumanuto.
Mislim,sama pomisao da ti krenes fizicki na tudje dete zbog svadje sa tvojim je :srbin:

Ali naravno,ni ovaj covek nije to trebao tako sirovinski da resi...
To se lepo prijavi,pa se tuzi... Ali nemaju ljudi vremena i para za takve gluposti,a u revoltu od takvih akcija covek pravi gluposti...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Xepoj87 napisao: Ali naravno,ni ovaj covek nije to trebao tako sirovinski da resi...
To se lepo prijavi,pa se tuzi...
Sve mislim da bih prijavio i tuzio. Lako je pricati o ovakvim slucajevima u trecem licu i mozemo svi da pisemo "socijalno prihvatljive" izjave, ali hajde realno ko ima dete neka se stavi u situaciju. Licno, uradio bih isto kao i ovaj, prvo kravetini, pa onda i njenom muzu ako naleti i on, pa neka me pljuju po tamo nekim novinama i tamo nekim forumima. (a mozda bi me i muz iznabad'o, jebes ga, ako je neki jak covek, ali sta ces, ne bi bio prvi put ni da sam tukao ni da sam prebijen...) :pardon:
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

Xepoj87 napisao:
TheWickerMan napisao:
Jesi li procitao post posle tog?
To nije zensko,to je monstrum,kada uzima da bije,ne svoje,nego TUDJE DETE!
Ne opravdava ga nimalo. Udariti ženu - ne!

sent from Kenda digitron using Tapatalk 2
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Texonja napisao:
Xepoj87 napisao: Ali naravno,ni ovaj covek nije to trebao tako sirovinski da resi...
To se lepo prijavi,pa se tuzi...
Sve mislim da bih prijavio i tuzio. Lako je pricati o ovakvim slucajevima u trecem licu i mozemo svi da pisemo "socijalno prihvatljive" izjave, ali hajde realno ko ima dete neka se stavi u situaciju. Licno, uradio bih isto kao i ovaj, prvo kravetini, pa onda i njenom muzu ako naleti i on, pa neka me pljuju po tamo nekim novinama i tamo nekim forumima. (a mozda bi me i muz iznabad'o, jebes ga, ako je neki jak covek, ali sta ces, ne bi bio prvi put ni da sam tukao ni da sam prebijen...) :pardon:
:plusone:

Kakve veze ima sto je zena kad je kreten. Cuj tudje dete udariti, i to nije mala cuska nego mu je modrica ostala.
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Wicker, dobices dete, cekaj...
A prebiti tudje dete, to je ok? Znaci zena moze da mi bije dete, truje psa, busi gume na kolima, ja ne smem da je udarim jer je zena? :ccc:
SO FUCKIN' WHAT? Neces udariti ni muskarca ni zenu ako je normalan, kakve ima veze pol?
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Zaključana tema