Ima tu 50 nijansi sive izmedju tih tako banalno postavljenih situacija

Kao sto sam i rekao,retko ljudi upadaju u takve situacije i onda cesto i ne znaju sta sve moze da se dogodi,kako sve neko moze da te dovede do kraja zivaca i slicno...
Imao sma i ja par situacija od kojih se stidim i kojih mi je bilo krivo sto sam odreagovao kako jesam,ali takodje ima i 30 puta vise opravdanih...
Kao neko ko bleji sigurno 3 sata dnevno napolju,dolazio sam u svakojake situacije...
Recimo,vozim bike stazom od 25. maja do Ade i idu 2 coveka od 60-ak godina istom peske,ja im kazem: samo malo,covek se okrene,pogleda me u oci i nastavi dalje...
Onda se ja proderem i vec mu se nabio biciklom uz nogu,ALO SAMO MALO!
Covek se okrene,otera me u PM i gurne me...
E sada,ja mu lepo sidjem sa bicikla,krenem da se derem na njega i stavim mu do znanja da je izbegao kupanje u reci samo zato sto je mator...
A on jos nategao ruku da me udari,na sta sam se ja nasmejao i rekao mu da pazi da se ne povredi tom rukom...
I onda meni neko dodje i kaze,postuj starije...
Iste takve situacije su imali neki ljudi koje znam sa devojkama,gde krenu bukvalno da ih samaraju,vuku za kosu i sutiraju u cevanicu,pa ih cak i tada cesto samo obuzdaju i gurnu od sebe...
Ok,postuj devojke...
Pa mi onda zena na sred ulice kod kalenica na semaforu kuca na prozor,ja spustim,ona me pljune i produzi dalje...
Izadjem iz kola i krenem da se derem na nju dok odlazi: Koji ti je k****? Zasto si me pljunula bolesniku? itd...
Jok,nije se vise ni okrenula,samo produzila dalje...
I sada ti da pitas Boga sta se njoj sa glavom desilo da bi iz cista mira takvo nesto uradila...
Guzva kod autobuske,kamion se pokvario u levoj traci...
Ja cekam da me neko pusti jedno minut sigurno u desnu traku,niko nece...
Neki batica se izgleda zamislio,ja vidim da imam mesta da udjem sa pola automobila,sa sve migavcem krenem u desnu traku,usao sa prednjim delom automobila i stao,zbog guzve,lik koji se penje na trotoar sa pola automobila da me ne bi pustio da udjem,staje pored mene,jer nije mogao dalje,ja ga kroz prozod ali bas ovako pitam,normalnim tonom: Dobro bre,jel ti toliko bitno da me ne pustis?
Lik mi odgovara: Vi ste gospodine jedan debil,jedan idiot i treba vas ubiti i produzi...
Ja i ortak zaprepasceni,krenemo u neverici prvo da se smejemo,onda kada smo opet stali,ja izadjem,pridjem prozoru tog lika,stisnem ruku da ga bijem i u besu krenem da se derem,koga ubiti,ko je idiot?
Lik krene da se izvinjava,kako nije tako mislio,da kuka nemoj molim te i slicno... Naravno,kako udariti takvog nekoga,ja ga jos jednom opsujem i vratim se u kola...
Prestrojim se za levu traku,njemu se kod zeleznicke prvo upalilo za pravo,lik mi svirne,pokaze srednji prst,namrsti se i ode...
Kada bi ljudi znali kakvih bolida ima i koliko nekada ne mozes da se iskontrolises,ne bi olako ovako napamet pricali ove bajke kako nikada ne treba udariti zenu,postovati starije,ne dirati slabije i slicno...
Kao sto sam rekao,u teoriji se u potpunosti slazem i time se u RL i rukovodim,ali se u praksi sve to lako u sekundi promeni