Biciklizam
Re: Biciklizam
Rupa služi da prostata ne trpi pritisak. Neka sedišta imaju rupu neka ulegnuće na tom delu.
Odgovarajuće sedište je najteže pronaći i to je jako nezahvalno dati savet. Nismo isti i ne odgovaraju nam ista sedišta. Kad se jednom nađe odgovarajuće vozi se do dezintegracije i kupuje isto.
Zuzaua ako ne bude mrzelo, mogao bi da napiše čega se sve naslušao kad mi je kupovao sedište.
Odgovarajuće sedište je najteže pronaći i to je jako nezahvalno dati savet. Nismo isti i ne odgovaraju nam ista sedišta. Kad se jednom nađe odgovarajuće vozi se do dezintegracije i kupuje isto.
Zuzaua ako ne bude mrzelo, mogao bi da napiše čega se sve naslušao kad mi je kupovao sedište.
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Sira sedista u sustini svakom dupetu pasu, ova uza sportska kao sto vozimo Paja i ja treba navici dupe sto je za rekreativca koji nema naviku da vozi svaki dan malo teze. Zato preporucujem ovo koje i nije bas lako ali to je kompromis, udobno i sire sediste su obicno duplo (i vise) teza od sportskih koja su minimalnih tezina ali zato losije udobnosti dok se ne navikne.

- BAJKER
Sto Paja rece ima veze sa prostatom, ali ne brini ja vozim bez tih rupa vec 2,5 decenije i pravim decuKuzmanovic napisao:Bajker, za sta sluzi ova rupa na ovom dole sedistu, i usput da pitam da li valja ovo sediste?
http://www.cikloberza.com/show.php?id=65904
Imam u planu da promenim moje penzionersko, debelo sediste sa amortizerima, koje je pocelo da skripi, sa ovako nekim tanjim sedistem.

Selle Italia je brend medju sedistima isto vozim dosta dugo tako da je ovo dobar izbor

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
To mi reci. 
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2

Udobno sediste je najbitniji deo opreme na biciklu pogovotovo za one koji provode dugo vremena na istom.
Ja sam uzeo ovakvo sediste i potpuno sam zadovoljan : http://www.totalbike.rs/delovi-sedista/ ... oody-musko
Ja sam uzeo ovakvo sediste i potpuno sam zadovoljan : http://www.totalbike.rs/delovi-sedista/ ... oody-musko
- BAJKER
Znate li kako su trenirali bivsi reprezeentativci SSSR-a u biciklizmu, bez sedista i sticne i tako trening na noge 50 km.
Inace oni su bili zacetnici pravljenja bicikala od titanijuma, dok je za ostatak sveta to bilo materijal za pojedine delove aviona.

Inace oni su bili zacetnici pravljenja bicikala od titanijuma, dok je za ostatak sveta to bilo materijal za pojedine delove aviona.

- Kuzmanovic
Jezivo. Mogu misliti koji su to bolovi bili za vreme i posle treninga. 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ko odustane sedi na šticni 50km. 

- Kuzmanovic
Pa kaze Bajker da nema ni sticne, tako da nema ni takvog sedenja. 

Pa i bolje da je nema. 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- starac vujadin
Šalim se malo...a sedišta moraš da probaš i to malo duže. Meni recimo ne odgovaraju široka sedišta.Kuzmanovic napisao:Pa kaze Bajker da nema ni sticne, tako da nema ni takvog sedenja.
- starac vujadin
Primarna stvar je građa vozača.