Za one koji ožedne na vožnji evo par rešenja.

Vidim ja podlegao si pod zuzazuov uticajjpaja napisao: Ludilo me i dalje drži pa sam naručio Richey WCS šticnu, čisto da kompletiram setup. Sutra stiže i ima odmah da je kratim na minimalno potrebnu dužinu.![]()
![]()
![]()
Kako radi desetofaz? Ima li razlike u šifterima i zadnjem menjaču.
Ma jok.BAJKER napisao:Vidim ja podlegao si pod zuzazuov uticajjMa nije tebi duzina problem, ti hoces viska tezine da se resis
![]()
Najlepe za vožnju je na starom obrenovačkom putu. Saobraćaja ima jako malo, a biciklista puno. Dosta je iroko tako da i kad ima saobraćaja nema nekih problema.Incognito napisao:Apropo staze od bloka 70a do Ostruznice,vise puta sam razgovarao sa eminentnim biciklistima koji godinama tuda voze i iz njihovih prica sam cuo da su mnogi biciklisti masovno ginuli na potezu od bloka 45 do Ostruznice od strane automobila koji se tuda voze u najmanju ruku kao da su na autoputu.I sam sam imao par ozbiljnijih situacija (buduci da cesto tuda vozim),strasno je koliko automobilisti ne paze zureci ka svojim vikendicama - sojenicama i slicno.
Meni nekako vise odgovara da vozim tim potezom (od bloka 45 do Ostruznice) jer nema pesaka i zena sa decom sa sve kolicima koji prave guzvu kao sto je slucaj sa potezom od bloka 45 do bloka 70a.Ali da je nebezbedno zbog automobila,jeste itekako.
Pa kako da se pomerim ka vodi. Jes da ima periskop, ali nisam podmornica.paja napisao:Meni ta vozila ne smetaju mnogo. Čujem ih i pomerim se u stranu. Mnogo me više neriraju ljudi na bici stazi, a omiljeni su mi oni hoće i da se svađaju.
Taj potez od 45. bloka ka mostu volim da vozim jer nema ometanja i prekidanja vožnje. Uhvatim ritam koji mi odgovara i samo vozim.
@ MM
A da se sa kaldrme pomeriš ka vodi. Idealno bi bilo do klupa. Ako ti, dok si na kaldrmi, neka mini suknja odvuče pogled ka Savi postoji izvestan stepen opasnosti da neki biciklista zapne za aerodinamični ukras tvoga lica.![]()
![]()
![]()
U gardu spremno čekam protivudarac.