Da li je veličina bitna? (Poređenja po klasama)
Re: Testovi automobila - Opšta tema o modelima
Jedno od mojih vecih razocarenja u automobile je bilo pre nekih 5-6 godina kada sam seo u novu A3-ku kojoj sam se inace spolja divio... Posto do tada nisam sedeo po Audi-ima, BMW-ima, Merc i sl, bio sam potpuno razocaran kada sam skontao kakav je A3 unutra.
Bmw trojkadragan napisao:edit - upravo sam prebacio 3000 postova, jel se dobija nesto za to?

-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
Da svi vi meni date vase automobile a da ja vama dam mog Turcina pa da njemu trazite mane do sutra koliko ih ima pa da ostane iz prekosutra, a ja tim BMW-cima koje spominjete nikako da nadjem manu. 

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
uh, nadam se da je dizelScuderia napisao:Bmw trojkadragan napisao:edit - upravo sam prebacio 3000 postova, jel se dobija nesto za to?

Re: AW: Testovi automobila - Opšta tema o modelima
Ne mogu ni drugi...zato su i presli na licne provokacije na koje ja necu da odgovarammilosdoktorabs napisao: a ja tim BMW-cima koje spominjete nikako da nadjem manu.

Gesendet von meinem GT-N7000 mit Tapatalk 2
Re: Da li je veličina bitna? (Poređenja po klasama)
Dobro,to je u klasi sa 250 CDI 
Generalno,nisam siguran koliko su ti motori brzi,koliko je ostalo brze,kao menjac i ne razumem se dovoljno da bih znao sta jos moze da utice na to
Po specifikaciji bi svi ti motori trebali da imaju iste performanse,negde Bmw malo jace,negde Mercedes malo jace,a na kraju ispada da je Bmw svuda tu malo brzi...

Generalno,nisam siguran koliko su ti motori brzi,koliko je ostalo brze,kao menjac i ne razumem se dovoljno da bih znao sta jos moze da utice na to

Po specifikaciji bi svi ti motori trebali da imaju iste performanse,negde Bmw malo jace,negde Mercedes malo jace,a na kraju ispada da je Bmw svuda tu malo brzi...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
jel se salis ili si ozbiljan :trljamoci:Laki021 napisao:Jedno od mojih vecih razocarenja u automobile je bilo pre nekih 5-6 godina kada sam seo u novu A3-ku kojoj sam se inace spolja divio... Posto do tada nisam sedeo po Audi-ima, BMW-ima, Merc i sl, bio sam potpuno razocaran kada sam skontao kakav je A3 unutra.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Bmw je odličan, 'problem' je u konstantnom potenciranju kako su sve druge marke i klase teško sranje i da je samo i isključivo bmw trojka i to samo dizel, najbolja kupovina. Da se razumemo, u tvom izboru ne nalazim apsolutno nikakvu manu i sigurno da bih u tvom slučaju isto postupio.
Ne bih da citiram postove koji govore kako je SUV bez poente i za balkance pozere, da svako ko vozi luksuznu limuzinu a ima manje od 70 je pozer najverovatnije sa balkana, karavan je za penzionere i leži kao brod, hot hatch nema apsolutno nikakvu poentu itd. A posle da citiram kako je bmwov enterijer umetničko delo i kako mu nijedan od preostale dvojice nije ni blizu... I kako je svako ko posumnja u ovo u stvari fanboy vagenovac
Ne bih da citiram postove koji govore kako je SUV bez poente i za balkance pozere, da svako ko vozi luksuznu limuzinu a ima manje od 70 je pozer najverovatnije sa balkana, karavan je za penzionere i leži kao brod, hot hatch nema apsolutno nikakvu poentu itd. A posle da citiram kako je bmwov enterijer umetničko delo i kako mu nijedan od preostale dvojice nije ni blizu... I kako je svako ko posumnja u ovo u stvari fanboy vagenovac

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Mi sto vozimo nepremijum smo niza rasa 

Brzine idu u H-a !!!

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
HH, pa jos Reno, a tek Skoda, ta kakvo iracionalno rasipanje energije, goriva, vazduha... 

Ovo je sustina jos jedne rasprave u kojoj sam ja bio jedan od glavnih aktera skoroftj napisao:Bmw je odličan, 'problem' je u konstantnom potenciranju kako su sve druge marke i klase teško sranje i da je samo i isključivo bmw trojka i to samo dizel, najbolja kupovina. Da se razumemo, u tvom izboru ne nalazim apsolutno nikakvu manu i sigurno da bih u tvom slučaju isto postupio.

Lepo sazeto,ja ipak volim da ljudi to sami skapiraju,pa bzvz preteram,ali jbg,retko skapiraju moju poentu

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
ADrei napisao:jel se salis ili si ozbiljan :trljamoci:Laki021 napisao:Jedno od mojih vecih razocarenja u automobile je bilo pre nekih 5-6 godina kada sam seo u novu A3-ku kojoj sam se inace spolja divio... Posto do tada nisam sedeo po Audi-ima, BMW-ima, Merc i sl, bio sam potpuno razocaran kada sam skontao kakav je A3 unutra.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Mrtav sam ozbiljan, sve sama plastika u njemu. Tada sam ga poredio sa Mondeom Ghia koji sam tada vozio i bilo mi je vrlo razocaravajuce da je Mondeo vise odavao utisak premiuma u kabini od toga Audia.
I jos nesto, BMW 1 klot je jos 2x vece sr..nje... da ne bude da to pricam jer je Audi...
Heroj, ti si ovde neshvacen, tacno je to problem
Naredne dve nedelje provodim u BGu pa ako budes imao vremena mozemo se videti negde
Ja mislim da smo svi mi ovde nekako preveliki kriticari, i sto rece neko na prethodnoj strani, trazimo mane odlicnim autima. Ja recimo uzivam u M3, to stoji. ALI, pre njega i 335 vozio sam octaviu 2.0 tdi i a6 3.0 tdi. I naravno, kad se porede s M3 naravno da su dosadni i spori. Ali, realno, nista mi nije falilo u octaviji, jeste m3 super, ali i octavia je odlican auto.
U nekim momentima pomislim da ako recimo poredimo dva auta tipa e klasa i a6 i zakljucimo recimo da je e klasa bolja po tome i tome, ispadne da je taj a6 sranje i da je los auto.
Al dobro, ipak smo ljubitelji automobila i bitno nam je to ili bolje reci zanimljivo. Mene bas briga da li je bilja ta ili ta gitara, a na nekom forumu se sigurno ubise od raspravljanja oko toga, tako i mi ovde
Inace sam se u zadnjih mesec dana malo "ohladio" od auta pa zato gledam stvari iz drugog ugla, nije sad da pokusavam da budem pametan ili tako nesto.

Naredne dve nedelje provodim u BGu pa ako budes imao vremena mozemo se videti negde

Ja mislim da smo svi mi ovde nekako preveliki kriticari, i sto rece neko na prethodnoj strani, trazimo mane odlicnim autima. Ja recimo uzivam u M3, to stoji. ALI, pre njega i 335 vozio sam octaviu 2.0 tdi i a6 3.0 tdi. I naravno, kad se porede s M3 naravno da su dosadni i spori. Ali, realno, nista mi nije falilo u octaviji, jeste m3 super, ali i octavia je odlican auto.
U nekim momentima pomislim da ako recimo poredimo dva auta tipa e klasa i a6 i zakljucimo recimo da je e klasa bolja po tome i tome, ispadne da je taj a6 sranje i da je los auto.
Al dobro, ipak smo ljubitelji automobila i bitno nam je to ili bolje reci zanimljivo. Mene bas briga da li je bilja ta ili ta gitara, a na nekom forumu se sigurno ubise od raspravljanja oko toga, tako i mi ovde

Inace sam se u zadnjih mesec dana malo "ohladio" od auta pa zato gledam stvari iz drugog ugla, nije sad da pokusavam da budem pametan ili tako nesto.

Ja pricam moj stav i ne kontam zasto tebe to toliko boli.ftj napisao:Bmw je odličan, 'problem' je u konstantnom potenciranju kako su sve druge marke i klase teško sranje i da je samo i isključivo bmw trojka i to samo dizel, najbolja kupovina. Da se razumemo, u tvom izboru ne nalazim apsolutno nikakvu manu i sigurno da bih u tvom slučaju isto postupio.
Nikad nisam napao Heroja sto u svakom postu pomene Mercedesa, nikad nisam nesto rekao DW-u sto uvek kao preporuku za kupovinu predlaze Opela, Mishu i ekipu za SX4 a vi se nakacil na mene zato sto sam zadovoljan autom.
Kupi brate X6, Q7, A6 Avant, sta hoces...ja cu ti pozeleti sve najbolje i cestitati ti...nema potrebe da me prozivas za moje stavove.
Meni je BMW dobar ali nisam fanatik, clan BMW kluba, administrator BMW foruma i bez problema bi za sledeci auto izabrao neki drugi za razliku od nekih koji me napadaju.
Ne mogu da shvatim koliko su neki ljudi ovde zlobni i zavidni...to se najbolje vidi u onoj temi gde je covek imao problema sa Deltom pri isporuci F30.
Vidim ja da je BMW ovde mnogo kiselo grozdje pa ga vise necu pominjati a ozbiljno razmisljam i da se povucem iz mnogih tema.
Kad smo vec kod povlacenja iz tema, ja sam se i povukao iz auto tema jer nit mogu da ubedim nekoga u nesto, nit me interesuje tudje misljenje o mom autu niti moje misljenje treba da bude bitno nekom drugom.
Vise sam aktivan u offtopic i generalnim temama, pre svega sto mi se svidja ekipa s foruma i dosta ljudi znam licno sto daje neku "čar" dopisivanju.
Bio bih aktivan u tehnoloskim temama da se razumem o tome, ali nemam pojma
Vise sam aktivan u offtopic i generalnim temama, pre svega sto mi se svidja ekipa s foruma i dosta ljudi znam licno sto daje neku "čar" dopisivanju.
Bio bih aktivan u tehnoloskim temama da se razumem o tome, ali nemam pojma