Da li je veličina bitna? (Poređenja po klasama)

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Re: Testovi automobila - Opšta tema o modelima

Post od Laki021 »

Jedno od mojih vecih razocarenja u automobile je bilo pre nekih 5-6 godina kada sam seo u novu A3-ku kojoj sam se inace spolja divio... Posto do tada nisam sedeo po Audi-ima, BMW-ima, Merc i sl, bio sam potpuno razocaran kada sam skontao kakav je A3 unutra.
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

dragan napisao:edit - upravo sam prebacio 3000 postova, jel se dobija nesto za to? :mrgreen:
Bmw trojka :mrgreen:
milosdoktorabs
Banned
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12

Post od milosdoktorabs »

Da svi vi meni date vase automobile a da ja vama dam mog Turcina pa da njemu trazite mane do sutra koliko ih ima pa da ostane iz prekosutra, a ja tim BMW-cima koje spominjete nikako da nadjem manu. :rofl:
Slika
Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

Scuderia napisao:
dragan napisao:edit - upravo sam prebacio 3000 postova, jel se dobija nesto za to? :mrgreen:
Bmw trojka :mrgreen:
uh, nadam se da je dizel :kezo:
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: AW: Testovi automobila - Opšta tema o modelima

Post od Floyd »

milosdoktorabs napisao: a ja tim BMW-cima koje spominjete nikako da nadjem manu. :rofl:
Ne mogu ni drugi...zato su i presli na licne provokacije na koje ja necu da odgovaram ;)

Gesendet von meinem GT-N7000 mit Tapatalk 2
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Re: Da li je veličina bitna? (Poređenja po klasama)

Post od Xepoj87 »

Dobro,to je u klasi sa 250 CDI :)
Generalno,nisam siguran koliko su ti motori brzi,koliko je ostalo brze,kao menjac i ne razumem se dovoljno da bih znao sta jos moze da utice na to :)
Po specifikaciji bi svi ti motori trebali da imaju iste performanse,negde Bmw malo jace,negde Mercedes malo jace,a na kraju ispada da je Bmw svuda tu malo brzi...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
ADrei
Reactions:
Pridružio se: 21 Sep 2012, 18:34

Post od ADrei »

Laki021 napisao:Jedno od mojih vecih razocarenja u automobile je bilo pre nekih 5-6 godina kada sam seo u novu A3-ku kojoj sam se inace spolja divio... Posto do tada nisam sedeo po Audi-ima, BMW-ima, Merc i sl, bio sam potpuno razocaran kada sam skontao kakav je A3 unutra.
jel se salis ili si ozbiljan :trljamoci:

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Bmw je odličan, 'problem' je u konstantnom potenciranju kako su sve druge marke i klase teško sranje i da je samo i isključivo bmw trojka i to samo dizel, najbolja kupovina. Da se razumemo, u tvom izboru ne nalazim apsolutno nikakvu manu i sigurno da bih u tvom slučaju isto postupio.

Ne bih da citiram postove koji govore kako je SUV bez poente i za balkance pozere, da svako ko vozi luksuznu limuzinu a ima manje od 70 je pozer najverovatnije sa balkana, karavan je za penzionere i leži kao brod, hot hatch nema apsolutno nikakvu poentu itd. A posle da citiram kako je bmwov enterijer umetničko delo i kako mu nijedan od preostale dvojice nije ni blizu... I kako je svako ko posumnja u ovo u stvari fanboy vagenovac :)
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Mi sto vozimo nepremijum smo niza rasa :)
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

HH, pa jos Reno, a tek Skoda, ta kakvo iracionalno rasipanje energije, goriva, vazduha... :D
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

ftj napisao:Bmw je odličan, 'problem' je u konstantnom potenciranju kako su sve druge marke i klase teško sranje i da je samo i isključivo bmw trojka i to samo dizel, najbolja kupovina. Da se razumemo, u tvom izboru ne nalazim apsolutno nikakvu manu i sigurno da bih u tvom slučaju isto postupio.

Ne bih da citiram postove koji govore kako je SUV bez poente i za balkance pozere, da svako ko vozi luksuznu limuzinu a ima manje od 70 je pozer najverovatnije sa balkana, karavan je za penzionere i leži kao brod, hot hatch nema apsolutno nikakvu poentu itd. A posle da citiram kako je bmwov enterijer umetničko delo i kako mu nijedan od preostale dvojice nije ni blizu... I kako je svako ko posumnja u ovo u stvari fanboy vagenovac :)
Ovo je sustina jos jedne rasprave u kojoj sam ja bio jedan od glavnih aktera skoro :)
Lepo sazeto,ja ipak volim da ljudi to sami skapiraju,pa bzvz preteram,ali jbg,retko skapiraju moju poentu :)
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

ADrei napisao:
Laki021 napisao:Jedno od mojih vecih razocarenja u automobile je bilo pre nekih 5-6 godina kada sam seo u novu A3-ku kojoj sam se inace spolja divio... Posto do tada nisam sedeo po Audi-ima, BMW-ima, Merc i sl, bio sam potpuno razocaran kada sam skontao kakav je A3 unutra.
jel se salis ili si ozbiljan :trljamoci:

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Mrtav sam ozbiljan, sve sama plastika u njemu. Tada sam ga poredio sa Mondeom Ghia koji sam tada vozio i bilo mi je vrlo razocaravajuce da je Mondeo vise odavao utisak premiuma u kabini od toga Audia.

I jos nesto, BMW 1 klot je jos 2x vece sr..nje... da ne bude da to pricam jer je Audi...
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Heroj, ti si ovde neshvacen, tacno je to problem :D
Naredne dve nedelje provodim u BGu pa ako budes imao vremena mozemo se videti negde ;)
Ja mislim da smo svi mi ovde nekako preveliki kriticari, i sto rece neko na prethodnoj strani, trazimo mane odlicnim autima. Ja recimo uzivam u M3, to stoji. ALI, pre njega i 335 vozio sam octaviu 2.0 tdi i a6 3.0 tdi. I naravno, kad se porede s M3 naravno da su dosadni i spori. Ali, realno, nista mi nije falilo u octaviji, jeste m3 super, ali i octavia je odlican auto.

U nekim momentima pomislim da ako recimo poredimo dva auta tipa e klasa i a6 i zakljucimo recimo da je e klasa bolja po tome i tome, ispadne da je taj a6 sranje i da je los auto.

Al dobro, ipak smo ljubitelji automobila i bitno nam je to ili bolje reci zanimljivo. Mene bas briga da li je bilja ta ili ta gitara, a na nekom forumu se sigurno ubise od raspravljanja oko toga, tako i mi ovde :D

Inace sam se u zadnjih mesec dana malo "ohladio" od auta pa zato gledam stvari iz drugog ugla, nije sad da pokusavam da budem pametan ili tako nesto. :)
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

ftj napisao:Bmw je odličan, 'problem' je u konstantnom potenciranju kako su sve druge marke i klase teško sranje i da je samo i isključivo bmw trojka i to samo dizel, najbolja kupovina. Da se razumemo, u tvom izboru ne nalazim apsolutno nikakvu manu i sigurno da bih u tvom slučaju isto postupio.

Ja pricam moj stav i ne kontam zasto tebe to toliko boli.
Nikad nisam napao Heroja sto u svakom postu pomene Mercedesa, nikad nisam nesto rekao DW-u sto uvek kao preporuku za kupovinu predlaze Opela, Mishu i ekipu za SX4 a vi se nakacil na mene zato sto sam zadovoljan autom.
Kupi brate X6, Q7, A6 Avant, sta hoces...ja cu ti pozeleti sve najbolje i cestitati ti...nema potrebe da me prozivas za moje stavove.

Meni je BMW dobar ali nisam fanatik, clan BMW kluba, administrator BMW foruma i bez problema bi za sledeci auto izabrao neki drugi za razliku od nekih koji me napadaju.

Ne mogu da shvatim koliko su neki ljudi ovde zlobni i zavidni...to se najbolje vidi u onoj temi gde je covek imao problema sa Deltom pri isporuci F30.

Vidim ja da je BMW ovde mnogo kiselo grozdje pa ga vise necu pominjati a ozbiljno razmisljam i da se povucem iz mnogih tema.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Kad smo vec kod povlacenja iz tema, ja sam se i povukao iz auto tema jer nit mogu da ubedim nekoga u nesto, nit me interesuje tudje misljenje o mom autu niti moje misljenje treba da bude bitno nekom drugom.

Vise sam aktivan u offtopic i generalnim temama, pre svega sto mi se svidja ekipa s foruma i dosta ljudi znam licno sto daje neku "čar" dopisivanju.

Bio bih aktivan u tehnoloskim temama da se razumem o tome, ali nemam pojma :D
Odgovori