Npr. meni se ne svidja prosla A klasa (w169) ali opet nije to toliko los i ruzan auto sa kojim bi bio nesrecan i nezadovoljan... Slican slucaj imam i u mojoj porodici, npr. ja ne volim prosli model B klase (w245) ali igrom slucaja moj djed ga vozi, i iskreno auto i nije los samo ja nikad ne bi dao svoje pare za MPV. Ono sto ne bi volio da vozim su monovolumeni (npr. Touran) i putnicke verzije dostavnih auta (npr. putnicki Citan), vecina ostalih auta su ok.
E sada, svako od nas ima svoje preferencije, ja bi mozda uzeo w204, floyd je uzeo f30 dok bi adrei kupio b8... I sam imam obicaj reci "koji ce ti moj Golf" ili kazem starom "da ne zelim da vidim kruzice u garazi jer je to nabudzeni VW", to je moje misljenje koje obicno nema bas neku osnovu ali svako ko voli i prati automobile mora se u nekom momentu vezati za neku marku (koncern)... To misljenje ne mora biti dozivotno, primjer sam ja sa misljenjem o BMW-u kojeg nisam volio (ni sam ne znam zasto, valjda zato sto su konkurencija Mercedesu) a sada bi rado imao mnoge Bimmere...
Edit:
Mislim da niko ovu pricu ne treba shvatati previse ozbiljno, ne treba se niko povuci sa neke teme, jednostavno je logicno da smo mi svi "navijaci" odredjenih marki jer se vremenom vezemo za njih... E sada, da li mi previse volimo neke marke i da li mi pocnemo da pretjerujemo sa pricom oko toga kako su neki proizvodjaci bolji od drugih je neka druga dimenzija price... Mislim da u tim pricama pretjeruju ponekad ljubitelji svih marki, ja npr. volim Mercedese i oni su moj prvi pick ali se isto tako jave fanovi francuza, italijana i sl, ali problem je nesto kompleksniji sa nama koji volimo premijume jer su ti proizvodjaci bas zestoki rivali na trzistu...