methane.master napisao:O biciklistima koji voze bez trube/zvonca, bljeskalice noću i sl... Važno da sija bajs, helanke i "brze" cvike. Teško je bilo da se na 1000e izdvoji 3-4 za zvonce ili svetlo. O ljudima koji gore uče decu da voze bicikle da i ne govorim. Ovde nema saobraćajne kulture ni kod jedne od pomenutih grupa.
Nije stvar u parama nego u gramima.
Šalu na stranu, potpuno si u pravu da ne postoji ni kultura ni uviđavnost. Dobro si prošao na kraju.
U koje vreme vozite bajsove? Narednih dve nedelje sam u Beogradu, pa ako budete zeleli mozemo ici negde da se provozamo
Ponecu ja svoju "belu munju" od kuce Samo mi se ne zapinje bas jer sam u jakim treninzima na vodi, ali snaci cemo se vec
Dobro bre, Aco, da li stvarno misliš da bi mi da te mučimo, sve i da možemo?
Mada ne bi bilo loše odrati te malo, pa se posle hvaliti da smo odrali olimpijca.
Svi vozimo u različito vreme i bez nekog čvrstog rasporeda al ćemo se valjda dogovoriti nešto.
Izgleda da cu morati da krenem da se bavim nekim sportom zbog zdravlja, a sve me smara sem bajsa. U to ime najavljujem tender za konsultantske usluge prilikom kupovine, opremanja I budzenja
Ja sam danas peglao dva X, prvo na posao sam isao bajkom sto mu dodje ukupno 15km, a popodne jos 30 sto je eto 45km za danas. Nije mnogo al je kondicija takva da je i ovo dovoljno za pocetak Sutra ne mogu na zalost radim popodne
Sta bih ja dao da mogu ovih dana biciklom na posao,ali zbog silne neke guzve da bi sve postigao prinudjen sam da idem autom. Toliko sam se uzeleo bicikla ove sezone da to ne mogu recima da objasnim.
Poceo sam u januaru kada je bilo par stepeni iznad 0 prvi put ove godine na bajku i to bas na posao sam isao, ovo sad vreme je milina
Dok sam danas dolazio na posao vidim Trojketa sa svom Hondom i biciklom u njemu svratio kod Ivanca u servis Uno, mora da pumpa gume na bicikli azotom, pazi se Pajo ima da te odere