Evo i e-mail koji sam im uputio. Videcemo da li ce se udostojiti da odgovore. Bez obzira na sve, meni je muka sto cu opet lupati glavu gde da tocim. Poceo sam sa OMV-om, pa nisam bio zadovoljan, a u medjuvremenu su otvorili ovu pumpu u NS-u, gde sam stvarno bio zadovoljan i potrosnjom i radom motora, a sad vec pocinjem da se tripujem kako mi na leru nervoznije radi (moguc umisljaj

). Gde cu dalje...

Potajno se nadam po mene pozitivnom odgovoru.
Od samog pocetka rada Vase benzinske stanice u Novom Sadu, na adresi Futoski put 2 sam tocio bezolovni benzin Europremium, za koji su Vasi zaposleni tvrdili da je uvezen iz Madjarske. Dana 28.04.2013. sam u razgovoru sa Vasa dva radnika dobio razlicite odgovore. Jedan je tvrdio da je benzin EP i dalje iz uvoza, dok je drugi izneo tvrdnju da je u pitanju domaci, NIS-ov Europremium sa dodatkom aditiva. Obzirom na dva dijametralno razlicita odgovora, molio bih Vas da me kao odgovorna kompanije udostojite odgovora koji ce sadrzati pravu istinu o poreklu Europremium bezolovnog benzina.
Izneo bih i licnu primedbu koja se tice Vaseg odnosa prema kupcima i trzistu u Srbiji. Nakon sto ste sebi dopustili veliki eksces vezan za kvalitet goriva na gore pomenutoj benzinskoj stanici, a koji je prouzrokovao kvar na nekoliko automobila i samim tim srozao besprekornu reputaciju koju ste uzivali poslednjih nekoliko godina u Srbiji, ovo potencijalno "obmanjivanje" javnosti o poreklu goriva Vam ni u kom slucaju ne ide u prilog.
Kako bih doprineo razvoju trzista i povecanja kvaliteta pruzanja usluga u Srbiji, ovu prepisku cu proslediti i na adresu Ministarstva energetike, kao i Udruzenju za zastitu potrosaca Srbije.