Slika 1: Ostaci nadgrobnih spomenika turskog groblja, kako lokalci kazu "nisani"
Slika 3: Iako je skoro Maj, snega ima mnogo ne samo po vrhovima planina nego i u nizim predelima
To ti mislis. Mozda si predugo u Svajcarskoj pa si izgubio vezu sa realnoscu. Ne kazem, velika je verovatnoca je da ce sve da prodje ok, posebno u Sarajevu ali nije iskljuceno i da nece. Ja svake godine idem u Sarajevo ili prolazim kroz isti i nikada se ne kockam sa time. Sto se tice Hrvatske, ne bi mi palo na pamet u zivotu da tamo odem bilo kako a kolima pogotovu.Floyd napisao:Slobodno i opusteno sa SRB tablama u Sarajevu. Vise ni u HR nije nikakav problem.
Ma jok, nema to veze sa mojim boravkom u inostranstvu.Ogi napisao:To ti mislis. Mozda si predugo u Svajcarskoj pa si izgubio vezu sa realnoscu. Ne kazem, velika je verovatnoca je da ce sve da prodje ok, posebno u Sarajevu ali nije iskljuceno i da nece. Ja svake godine idem u Sarajevo ili prolazim kroz isti i nikada se ne kockam sa time. Sto se tice Hrvatske, ne bi mi palo na pamet u zivotu da tamo odem bilo kako a kolima pogotovu.Floyd napisao:Slobodno i opusteno sa SRB tablama u Sarajevu. Vise ni u HR nije nikakav problem.
koje mape imaš u iGo-u? čini mi se da je meni solidno pokazivalo, a imao sam ove najnovije mape...Vladapetr napisao:
Što se tiče iGo-a, mape su im sramotno loše. Ograničenja su potpuno promašena, neke kozije staze su upisane kao putevi...