VW Golf VII
Re: VW Golf VII
Ala cekica na leru, nista to ne valja. 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
meni je golf 7 sve lepsi i lepsi... sa dobrim felnama je bas atraktivan 
mada ga nikad ne bi kupio jer je A3 vrlo malo skuplji...
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

mada ga nikad ne bi kupio jer je A3 vrlo malo skuplji...
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Da, motor mu čekića kao na mom Focus-u ... mislio sam da to neću čuti ni kod jednog drugog benzinca ... ali eto Golf 
P.S.
Moram da primetim da mi je malo sumnjiv onaj snimak ... kamera je toliko stabilna kao da je to snimljeno na dinamo mašini a ne u stvarnoj vožnji.
Za očekivati je da se bar nešto zatrese ali jok
Ima još nešto, jeste da je snimano u sred noći (bar tako piše na displeju automobila) ali me takođe čudi da nema nikakvih vidljivih promena svetlosnih uslova (napr. od farova drugih automobila koji dolaze u susret) ... mada ovo i ne mora da znači ništa jer zavisi i od samog uređaja (kamere) kojom je snimano.

P.S.
Moram da primetim da mi je malo sumnjiv onaj snimak ... kamera je toliko stabilna kao da je to snimljeno na dinamo mašini a ne u stvarnoj vožnji.

Ima još nešto, jeste da je snimano u sred noći (bar tako piše na displeju automobila) ali me takođe čudi da nema nikakvih vidljivih promena svetlosnih uslova (napr. od farova drugih automobila koji dolaze u susret) ... mada ovo i ne mora da znači ništa jer zavisi i od samog uređaja (kamere) kojom je snimano.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ja mislim da je ovaj klip postavljen tendenciozno i zlonamerno, kako bi bacio ljagu na VW i da je dodat zvuk motora koji čekićaja. 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Pa naravno da je snimljeni na valjcima, da bi onako ubrzavo posle 200 morao bi da ima još 100ksmaxer napisao:kamera je toliko stabilna kao da je to snimljeno na dinamo mašini a ne u stvarnoj vožnji.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ovakav zvuk postoji na TSI motorima ali ga snimak dodatno pojača i stavi u prvi plan, inače se ne čuje tako izraženo, posebno ne u vožnji.
Nije snimak fake, cuje se jasno vetar, a i promena iz prve u drugu mi deluje skroz realno.maxer napisao: Moram da primetim da mi je malo sumnjiv onaj snimak ... kamera je toliko stabilna kao da je to snimljeno na dinamo mašini a ne u stvarnoj vožnji.

Ma sta kazes?RS TEAM napisao:Pa naravno da je snimljeni na valjcima, da bi onako ubrzavo posle 200 morao bi da ima još 100ks
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Dušane ali šta ako je taj zvuk vetra u stvari zvuk ventilatora koji hladi automobil tj. motor (mislim na onaj ventilator ispred automobila - koji duva u automobil i simulira snagu vetra na hladnjaku, da se ne bi pregrejao motor)?
Jer i taj ventilator radi verovatno sve jače i jače ... ovisno o tome kojom brzinom se okreću valjci dinamo mašine.
Jer i taj ventilator radi verovatno sve jače i jače ... ovisno o tome kojom brzinom se okreću valjci dinamo mašine.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Vide se vibracije na klipu s Golfom sa sve zvukom kad naiđe na neravninu, ali se treba zagledati, put je očigledno savršen.
A i kod ovih se skoro pa ne vide vibracije
http://www.youtube.com/watch?v=FZkn-VDFIMg
A i kod ovih se skoro pa ne vide vibracije
http://www.youtube.com/watch?v=FZkn-VDFIMg
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Ma digao ga na klocne.... 

Na predhodnom se jasno vidi da od 39/40sek pa do 46 stize do 100. Za drugi ne znam.
Jos kad ne bi bilo nizbrdo bilo bi extraRS TEAM napisao:Evo ga neki golf ovo bi bilo slično ubrzanje

Sto se tice onog prvog snimka, po meni je to realan snimak, postoji stabilizacija na kamerama i stabilizacija u obradi snimka. Evo kao naprimer ovaj snimak:
http://www.youtube.com/watch?v=DRLXKq0D ... lg&index=8
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Upravo tako,ako je kamera dobro fiksirana i ne pomera se u odnosu na izvor svetla(u ovom slucaju komandna tabla),ne mogu vibracije da se vide,jer kamera skakuce koliko i komandna tabla i samim tim deluje kao da u celom vozilu nema vibracija...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.