VW Golf VII

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Re: VW Golf VII

Post od Dusan »

Ala cekica na leru, nista to ne valja. :mrgreen:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
ADrei
Reactions:
Pridružio se: 21 Sep 2012, 18:34

Post od ADrei »

meni je golf 7 sve lepsi i lepsi... sa dobrim felnama je bas atraktivan :)
mada ga nikad ne bi kupio jer je A3 vrlo malo skuplji...

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Original dizel u leru :kezo:
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Post od maxer »

Da, motor mu čekića kao na mom Focus-u ... mislio sam da to neću čuti ni kod jednog drugog benzinca ... ali eto Golf :mrgreen:

P.S.
Moram da primetim da mi je malo sumnjiv onaj snimak ... kamera je toliko stabilna kao da je to snimljeno na dinamo mašini a ne u stvarnoj vožnji.
Za očekivati je da se bar nešto zatrese ali jok :think:
Ima još nešto, jeste da je snimano u sred noći (bar tako piše na displeju automobila) ali me takođe čudi da nema nikakvih vidljivih promena svetlosnih uslova (napr. od farova drugih automobila koji dolaze u susret) ... mada ovo i ne mora da znači ništa jer zavisi i od samog uređaja (kamere) kojom je snimano.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Ja mislim da je ovaj klip postavljen tendenciozno i zlonamerno, kako bi bacio ljagu na VW i da je dodat zvuk motora koji čekićaja. :kezo:

Sent using Tapatalk
Širim haos!
RS TEAM
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:56

Post od RS TEAM »

maxer napisao:kamera je toliko stabilna kao da je to snimljeno na dinamo mašini a ne u stvarnoj vožnji.
Ima još nešto, jeste da je snimano u sred noći (bar tako piše na displeju automobila) ali me takođe čudi da nema nikakvih vidljivih promena svetlosnih uslova (napr. od farova drugih automobila koji dolaze u susret) ... mada ovo i ne mora da znači ništa jer zavisi i od samog uređaja (kamere) kojom je snimano.
Pa naravno da je snimljeni na valjcima, da bi onako ubrzavo posle 200 morao bi da ima još 100ks
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Ovakav zvuk postoji na TSI motorima ali ga snimak dodatno pojača i stavi u prvi plan, inače se ne čuje tako izraženo, posebno ne u vožnji.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

maxer napisao: Moram da primetim da mi je malo sumnjiv onaj snimak ... kamera je toliko stabilna kao da je to snimljeno na dinamo mašini a ne u stvarnoj vožnji.
Nije snimak fake, cuje se jasno vetar, a i promena iz prve u drugu mi deluje skroz realno. :pardon:
RS TEAM napisao:Pa naravno da je snimljeni na valjcima, da bi onako ubrzavo posle 200 morao bi da ima još 100ks
Ma sta kazes?
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Post od maxer »

Dušane ali šta ako je taj zvuk vetra u stvari zvuk ventilatora koji hladi automobil tj. motor (mislim na onaj ventilator ispred automobila - koji duva u automobil i simulira snagu vetra na hladnjaku, da se ne bi pregrejao motor)?
Jer i taj ventilator radi verovatno sve jače i jače ... ovisno o tome kojom brzinom se okreću valjci dinamo mašine.
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Vide se vibracije na klipu s Golfom sa sve zvukom kad naiđe na neravninu, ali se treba zagledati, put je očigledno savršen.

A i kod ovih se skoro pa ne vide vibracije

http://www.youtube.com/watch?v=FZkn-VDFIMg
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

Ma digao ga na klocne.... :uf:
RS TEAM
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:56

Post od RS TEAM »

Evo ga neki golf ovo bi bilo slično ubrzanje

http://www.youtube.com/watch?v=uTu68ZSErCk
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

Na predhodnom se jasno vidi da od 39/40sek pa do 46 stize do 100. Za drugi ne znam.
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

RS TEAM napisao:Evo ga neki golf ovo bi bilo slično ubrzanje
Jos kad ne bi bilo nizbrdo bilo bi extra :mrgreen:

Sto se tice onog prvog snimka, po meni je to realan snimak, postoji stabilizacija na kamerama i stabilizacija u obradi snimka. Evo kao naprimer ovaj snimak:

http://www.youtube.com/watch?v=DRLXKq0D ... lg&index=8
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Upravo tako,ako je kamera dobro fiksirana i ne pomera se u odnosu na izvor svetla(u ovom slucaju komandna tabla),ne mogu vibracije da se vide,jer kamera skakuce koliko i komandna tabla i samim tim deluje kao da u celom vozilu nema vibracija...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Odgovori