Ma bitno da ne piše "Skot" ili "Focus".
Što se mene tiče, kad je kupovina bicikla u pitanju, a vidim mnogi ovih dana hoće da kupe bicikl, najbitnija je volja i želja da se vozi. Paji svaka čast, on je dosta uložio, što u bicikle i opremu, što u sve prateće što ide, ali i vozi bicikl gotovo svakodnevno. To cenim, ali sa druge strane, juče sam se ja maltene ravnopravno nosio sa njim sa bicklom koji je "fića" u odnosu na njegov "porše" sa više kg i slabijom kondicijom. Naravno, da smo se trkali da bi me ostavio i da bolji bicikl donosi puno prednosti i lakše je voziti ga, ali čemu sve to ako jednom mesečno sednete na njega.
Bitno da uzmete odgovarajući ram i da procenite kakav vam bicikl treba. Neka solidna oprema i to je to. Kad naviknete da vozite i ako vam to uđe u krv, lako ćete preći na bolji kad vidite iz iskustva šta vam više treba i odgovara.
Najbolji primer vam je Bax, koji nikad nije imao neki skup bicikl, a pegla samo tako i veće ture.
Pajo, prohodno jeste. Zemljani put, prolaze kola tuda, a bicikli bez problema. Ima možda 1-1.5km tog zemljanog puta, ali posle se izlazi na asfalt koji je generalno u dobrom stanju, sem ako ga nisu uništili kao surčinski. Jedini problem može biti posle većih kiša.
Idemo Bax i ja tuda redovno.