Ja sam rezgledao bicikle, po netu, tipa Polar i Capriolo. Tu su negde oko 30k, a da imaju prednju suspenziju i 22/23" ram.
Juce sam malo razgledao Capriolo i uzivo, jedan i provozao, dok je moj Polar bio na servisu. Kao u auto salonu, ostavis na servisu, pa gledas nove
Ipak, uzeo bih neki koji ima zakljucavanje amortizera na volanu, a i kvalitetniju suspenziju (stelujucu, po mogucnosti), jer mi zbog sminke ne treba. To naravno kosta, pa sam razmisljao da na moj trenutni bicikl dodam kvalitetnu suspenziju, jer je ionako u dosta dobrom stanju. Imao sam i ideju da uzmem solidan ram, pa da polako sastavljam slagalicu, ali jos uvek malo vozim, da bih usao u tu akciju, kako finansijski, tako i vremenski.
Mogu navesti 2-3 Capriola ili Polara, koji bi meni mozda dosla u obzir, ali to mozes i sam - na sajtu imas i cenovnik i opise. UZ to, ne razumem se u to, pa mi je dzabe i sto pise model menjaca, pogona, ovog ili onog, kada mi je to svejedno (nekada sam i pratio, ali to bese davno) U oktobru su akcijske cene, pa ako ti ne smeta da se vozis na onoj sipci, sacekaj malo

Ja cu pratiti cikloberzu, pa mozda i dodjem do suspenzije...
A kada prelomim, guglacu, a nadam se da ce mi i iskusniji bajker(i) ovde pomoci oko odluke i karakteristika.