Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Re: Dobro veče

Post od methane.master »

Texonja napisao: Inace,
Bila bi mi cast da licim na njega.
E ja imam ortaka koji je isti on. Mali, deb'o, bradica brčići, ma oriđiđi... al' stvarno.

Doduše ne zna da peva, al ne zna ni Đole da lomi crepove. :kezo:

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

Saša napisao:Baš tako. A to ne vredi samo za njih nego i sve ostale vremešne umetnike (čast retkim izuzecima). Što stariji sve budalastiji. Da izvinite, posraće se po svemu onom što su ranije stvorili i po čemu ih pamtimo i volimo. Bolje bi bilo da se povuku i da žive od stare slave (ako mogu)... :(
+1
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

methane.master napisao:E ja imam ortaka koji je isti on. Mali, deb'o, bradica brčići, ma oriđiđi... al' stvarno.

Doduše ne zna da peva, al ne zna ni Đole da lomi crepove. :kezo:
Pa ako cemo iskreno, ni Djole ne zna da peva :mrgreen:

Sad bas sa zenom pricam koliko je moje misljenje o Djoletu konfliktno, a na forumu rasprava bas o tome :)
Slusam coveka ceo zivot, imam sve albume, rane radove, neobjavljene i poluobjavljene pesme, procitao sam sve knjige koje je napisao, bio na premijeri filma...moze se reci da sam zagrizeni fan svega sto stvara. A opet, deluje mi da je neverovatno iskompleksirana licnost i da bih posle sat vremena sa njime uzivo probao da ga raspizdim. Pri tom, u mom slucaju to nema nikakve veze sa politikom, izdajnistvom i patriotizmom i slicnim sranjima, pre ce biti da bi se on i ja slozili oko dosta stvari nego razisli.
Vidi se to u dosta njegovih tekstova, u knjigama jos vise; njegovo misljenje o sopstvenoj posebnosti je konstanta, i voli covek to da istakne pa to ti je. Uvlacenje u bulju publici na koncertima je opste mesto, lokacija nije bitna, otud me ne cudi pocetak koncerta u Hrvatskoj - bude on ljigav tako i u Beogradu, ne brinem se.
I pored svega toga, njegovo delo je kapitalno: ovi prostori nisu imali takvih na prste jedne ruke da ih nabrojis, niti ce. Za kraj, da se slozim sa Texom, sok od zove je mama svih sokova, Balasevic je tata svog zanra, konzumirajte oba i ne zamarajte se politickim stavovima - nije vam covek ni rod ni pomoz bog.

P.S. Bora Djordjevic je prosto budaletina, i za razliku od Balasevica, ne ume odavno ni polupristojnu pesmu da izbaci iz svog pojedenog mozga
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

:goodpost: :bravo:
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Post od maxer »

Day Walker napisao:Mi Srbi smo stoka..
Jesmo i to teška i stalno to ponavljam i dodajem da me je sramota što sam Srbin jer je toliko toga u našem narodu pogrešno da je to neverovatno.
Da nismo, sada bi bili kao Nemačka ili Holandija ili bilo koja druga normalna i razvijena zemlja ... ali ne ... stoka ostaje stoka i nije u stanju da shvati da je stoka, na žalost.

Meni su se oči otvorile od kada sam se vratio sa odsluženja vojnog roka u Titovoj Mitrovici '84/85. Tada sam shvatio da sam bio strani vojnik u sopstvenoj zemlji i da je Kosovo odavno prodato Šiptarima (oni nisu Albanci, jer sami sebe nazivaju "Šćipša" ili je mojim ušima tako najpribližnije zvučalo ako ćemo po Vuku da to napišemo). Kosovo su raskrčmili što Turci, što Tito uz pomoć naših ljudi koji su ga podržavali zarad podele kolača vlasti, što sami Srbi koji su dole živeli pa to za lepe pare prodavali '70-tih i '80-tih godina (ali taj pragmatizam i mogu da razumem jer su pre toga dovedeni u situaciju da im je to najbolje da urade).

Ovaj prokleti i glupi narod je "stoka" jer je uvek birao najgore primerke za vođe (jedina svetla tačka je car Dušan i delimično Miloš Obrenović) i slepo ih slušao, povinovao se i sledio ih ... u propast. Te iste vođe su sve intelektualce koji su pokušavali da narodu "otvore oči" ili ubijali ili na ovaj ili onaj način ućutkivali a sve u svrhu držanja naroda u "mraku" i zatucanosti jer su na taj način sebi obezbeđivali apsolutnu vlast i slast.

Balaševića cenim jer je deceniju i više pokušavao da otvori oči ovom narodu (na svoj način, kroz muziku i pesmu) i ukaže da bi moralo/trebalo biti drugačije nego što jeste ... i sada ti meni citiraš jedan fazon koji je servirao Hrvatima ... kao šta: izdaju spostvenog naroda i anti-patriotski čin ... brate, debelo si me razočarao :o i kao Komunista :srbin: i kao Srbin Slika ... a ponajviše kao čovek i inelektualac :citamknjigu: da nisi u stanju da shvatiš šalu na sopstveni račun pa ma kako ona neumesno zvučala.

P.S.
Rakhil,
u potpunosti se slažem sa tobom.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Maxo, moram da ti zestoko oponiram u jednom detalju, kad kazes da se stidis sto si Srbin. To mi je glupost isto ko da si rekao da si ponosan sto si Srbin. Jebemu, ja se ponosim sto sam dobar tata, sto znam da nesto sviram i znam neki jezik, sto sam nacitan, sto imam ljude koji me vole i koje je ja volim itd. Stidim se sto nisam postigao vise na nekim poljima, sto ponekad umem biti sitnicava pizda, sto sam stipsa i kad ne treba itd. To su stvari na koje ja uticem i za koje imam zasluge ili snosim odgovornost, A to sto sam Srbin nisam ni na koji nacin zasluzio ni izabrao, pa nema logike da to velicam ili odbacujem.

I ne diraj mi Day Walkera, on je jos mlad i ima nade za njega, naucice :mrgreen:
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Da ti ne pišem na svaki post da je dobar, bojim se uobrazićeš se pa nećeš hteti da sutra pijemo kafu, ovlašćujem te da govoriš u moje ime. :D
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Ja tebe zastupam na forumu, ti mene na sudu :D
A za kafu ti ne verujem nista dok ti ne vidim dupe uvaljeno u stolicu preko puta mene, nepouzdan si ko karbonski ram po grmljavini u bari od acetona. Sutra sam mobilan pa mozemo i negde na Savi, da se ne penjes na BK.
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:

Post od maxer »

Rakhil napisao:Maxo, moram da ti zestoko oponiram u jednom detalju, kad kazes da se stidis sto si Srbin. To mi je glupost isto ko da si rekao da si ponosan sto si Srbin. ... A to sto sam Srbin nisam ni na koji nacin zasluzio ni izabrao, pa nema logike da to velicam ili odbacujem.
Razumem ja to što si rekao ali stidim se da je narod kojem pripadam tako zatucan da je prejebao sve što je vredelo a uzdigao sve što je bilo talog i dno-dna.
U tom kontekstu se stidim.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Vas dvojica kafedzija, javite lokaciju i termin. Ja sam oko 2 kod Bajkera na kontrolnom servisu novog vozila na dva tocka. Posle cu malo da pedalam, pa mozemo da se vidimo, a valjda se vidimo i uvece kod Arene?

WS & TT2
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Mojne mene, sve zavisi od Mr. Carbona, ja sam fleksibilan :mrgreen: Javi mi se ti svakako da uzmes OBD pa nek ti stoji zaboden dok ne resis gremline.
Do arene cu doci ako se ostaje kod arene, ionako pre 8 ne bih stigao, taman za kaficu ko preostane od drustva.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Rakhil u 2 kod Bajkera, odgovara? :kezo:
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

@Pajo, isto mogu da kazem. Rakhil je definitivno covek kojeg bih izabrao da govori umesto mene (kada bi to trebalo) i neko ko je ispred mene, ispred ovog foruma i ispred vremena i prostora u kojem zivi, narocito prostora. Malo je neprijatno mozda da se takve stvari pisu javno i u "prisustvu" coveka o kome pises, jer deluje kao cisto ulizivanje i felacio, ali zabole me, stvarno to mislim. Kad pobedis sujetu, komplekse i ego (ili mislis da si ih 100% pobedio, a u stvari si ih 95% pobedio), onda te zabole za mnogo stosta. Mislim da je upravo Rakhil pobedio 99%.
... a moram i da priznam kako sam se zajebao na (jedinom) okupljanju kada sam bio i zalepio mu flag "folirant". :pardon: Kakva pogresna procena... Ali to je bilo dok jos nisam procitao ni 1% od onog sto sam do sada procitao na ovom forumu.
... i sve ovo gore napisano sam krenuo da kucam barem 3 puta u proteklih godinu dana, ali sam uvek brisao jer mi je bilo nekako glupo. (i sad je verovatno mnogima glupo, ali bolE me)
:pivo:
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:

Post od maxer »

Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Tex nemoj više postaće sujetan ko Balašević :kezo: Dobar je, ima žicu da pismeno sroči ono što ja mislim, al bih nabacao samo da post bude što kraći.

Nego ja sam se izđuskao sa detetom uz emisiju. Meni bilo super. Neke priče su već ispričane pa su reciklirane, nešto je bilo novo, ave u svemu ja se lepo proveo, a nisam mrdno iz sobe.
Odgovori