Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Iskreno, nemam pojmazuzazu napisao:Nije ni Bajker, ni Paja....Floyd napisao:@Bajker, Pajo
Nista od one sto sam vam pokazao. Vec je stigla na 460 sto znaci da ce da ode i do 600.
Nego kako vam se cini ovo:
http://www.rockmachine.us/de/xc-series/ ... cification
Vredi li 320e?
Kada u Svici odes na servis za ovo:
Bremse Tektro HDC 300, 160mm hydraulic disc brake
Koliko ce da te kosta?
Baš bi mi bilo frka da idem toliko. kad se spuštam sa mosta preko adi frka mi je i preko 30 jer mi ona ofarbana staza ne uliva ni malo poverenja. U drugom smeru ga pustim najviše do 40 jer se ranije završava ofarbani deo, ali mi je i to prebrzo.Kuzmanovic napisao:i onda nizbrdo(gde sam razvio 55km/h)
Ne pominji mi taj uspon. Polumrtav bih izlazio gore. Morao sam uvek posle da stanem da zapalim cigaretu.trojanac napisao:Sto se uzbrdica tice, meni su uvek bile problem, ali vise u glavi nego realno. Inace, obzirom da sam teska kategorija, voznja uzbrdo nije bas za mene. Medjutim, kad posle 50+ km bez vecih problema uspem da izadjem na Bezanijsku kosu, kod skole, odozdo iz Tosinog bunara, onda se osecam kao da sam se popeo na Mt. Everest biciklom. Poenta je da uz malo kondicije, dobro odabran prenos i malo vise volje, svaki uspon moze da se savlada. Cak se ni ne zalecem tu, nema prostora, vec lagano od podnozja do vrha.