Tek sad mi nista nije jasno...zuzazu napisao:@Floyd, ovo sigurno neces sam da radis...
Mozda zvucim smesno ali stvarno nisam upucen

Jel treba izbegavati hidraulicne kocnice ili samo taj model?
Tek sad mi nista nije jasno...zuzazu napisao:@Floyd, ovo sigurno neces sam da radis...
Imali smo dugo pisanije ovde, na forumu, oko kocnica.Floyd napisao:Tek sad mi nista nije jasno...zuzazu napisao:@Floyd, ovo sigurno neces sam da radis...
Mozda zvucim smesno ali stvarno nisam upucen
Jel treba izbegavati hidraulicne kocnice ili samo taj model?
Hvala, sad je jasnijezuzazu napisao:Imali smo dugo pisanije ovde, na forumu, oko kocnica.
Ja licno nikada ne bih uzeo hidraulicne kocnice. Mi smo rekreativci a ne downhill profesionalci ili motoristi. To je fenseraj za privlacenje kupaca.
Nije poenta da ce nesto da ti se potrosi, niti imas servisni interval - sta ces da radis kad ti propisa na dihtungu, a hoce? Ako sam ne cackas oko bicikla, raspitaj se malo koliko takav rad kosta kod tebe u Svici...
U mesto da stave neki bolji menjac ili kurble, stavili su najnizu Shimano opremu - Alivio i ukombinovali hidraulicne kocnice. Ej!
Bezi od tog bicikla, barem ti imas mogucnost izbora.
I to je bitno, zna se šta je smrt za spermatozoide, visoka i niska temperaturamethane.master napisao:Gaće sa pokazivačem temperature?
Delim tvoje mišljenje što se tiče hidrauličnih diskova, ali teško da će danas naći nov MTB sa dobrom opremom, a da ih nema. Takva je moda... Jedino da sam sklapa, ili da ne kupuje MTB. Čak i lošiji bicikli uglavnom imaju diskove, samo sa sajlom umesto hidraulike (što je još gore i besmislenije).zuzazu napisao: Imali smo dugo pisanije ovde, na forumu, oko kocnica.
Ja licno nikada ne bih uzeo hidraulicne kocnice. Mi smo rekreativci a ne downhill profesionalci ili motoristi. To je fenseraj za privlacenje kupaca.
Nije poenta da ce nesto da ti se potrosi, niti imas servisni interval - sta ces da radis kad ti propisa na dihtungu, a hoce? Ako sam ne cackas oko bicikla, raspitaj se malo koliko takav rad kosta kod tebe u Svici...
U mesto da stave neki bolji menjac ili kurble, stavili su najnizu Shimano opremu - Alivio i ukombinovali hidraulicne kocnice. Ej!
Bezi od tog bicikla, barem ti imas mogucnost izbora.
"Ja tebi vojvodo, ti meni serdare"snork napisao:...ali teško da će danas naći nov MTB sa dobrom opremom, a da ih nema. Takva je moda... Jedino da sam sklapa, ili da ne kupuje MTB. Čak i lošiji bicikli uglavnom imaju diskove