Biciklizam
Re: Biciklizam
Ja sam još zelen pa imam ženinu kuhinjsku koja meri do 5 kg i najmanja jedinica joj je gram, a ovi iskusniji imaju prave narko koje mere 0.1g.
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Dzabe ti grami dole kada je i kondicija dole, jedino za fenceray po Adi 

Poslednja izmena od BAJKER u 14 Maj 2013, 16:12, izmenjeno 1 put ukupno.

Ti to o Zuzazuu? 

Slažem se, ali i ne želim da neko pomisli da će skidanjem grama postići neku značajnu promenu. Još manje bih voleo da neko krene da puca pare jer me je shvatio ozbiljno. Ovo danas sa poklopcima šiftera npr nije koštalo bukvalno ništa.
Skidanje mase se oseti, ako je razlika velika, a ove sitnice su za rekreativce bezznačajne. Ovo je samo naše interno zezanje i istovremeno izvor zadovoljstva koje osetiš kad nešto promeniš.
Skidanje mase se oseti, ako je razlika velika, a ove sitnice su za rekreativce bezznačajne. Ovo je samo naše interno zezanje i istovremeno izvor zadovoljstva koje osetiš kad nešto promeniš.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Jel sipate vodu u bidon? I tu imate jedno pola kila viska. 

Čuj pola, moj je ceo L počeću da ga bacam pred uspone ko profi. 

- Kuzmanovic

Ja sam skoro bacio flacicu od Aqua Vive Recharge u toku voznje, i mogu ti reci da nije los osecaj.

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Mi koristimo bio razgradive bidone. 

- Kuzmanovic
Nije valjda dotle doslo.BAJKER napisao:Samo da te vidi komunalna kako zagadjujes okolinu![]()

Nema me pola dana - i vec milion postova. Vidim, palo je i prozivanje
Dakle, forumasi-gramasi, ideja je kupiti alat... verovatno jedini na ovim prostorimaa, jer se nikome ne daje 400 usd na gluposti ovog tipa...

Dakle, forumasi-gramasi, ideja je kupiti alat... verovatno jedini na ovim prostorimaa, jer se nikome ne daje 400 usd na gluposti ovog tipa...
Nećeš valjda?
Radi li on i na aero žicama? Ne zezam te nego nemam pojma kako se upotrebljava, pa se pitam da li je isti alat i za obične i za aero.
Radi li on i na aero žicama? Ne zezam te nego nemam pojma kako se upotrebljava, pa se pitam da li je isti alat i za obične i za aero.
Novci jesu veliki (mogla bi i S/H varijanta), ali ako cemo da budemo ozbiljni...
Koliko ja znam ljude koje pletu tockove u Srbiji (a vala i sire), ovo niko ne koristi.
Bez tenziometra nema dobrog tocka.
Koliko ja znam ljude koje pletu tockove u Srbiji (a vala i sire), ovo niko ne koristi.
Bez tenziometra nema dobrog tocka.