O presretačima

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Re: O presretačima

Post od H4wkeye »

Preterano ili ne, nema razloga voziti zaustavnom trakom. Ne moze covek "slucajno" da udje u zaustavnu i da vozi nego sa namerom. Tako da, ko je "pametan" i nece da ceka kao svi ostali, neka vozi zaustavnom i neka placa 120.000 i ostale sankcije sto idu uz taj prekrsaj.
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Nije to poenta, i niko ovde ne kaze da treba da se vozi zaustavnom bez kazne. To je to, da ne sirimo diskusiju.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Ja se slazem da je kazna sasvim primerena, ali da se ne ponavljam.

Nego, i meni se jednom desilo da sam slucajno vozio zaustavnom jer sam mislio da do sledeceg iskljucenja ima isprekidana linija. Kada sam video da sam se zeznuo, nisam imao priliku da se ukljucim u srednju, pa sam tih stotinak metara molio Boga da me ne vidi presretac.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Pitanje je dana kada će za presretače uvesti bespilotne letelice. Neke mini helikoptere opremljene video kamerama i ostalim đakonijama. Saobraćajna policija bi onda imala troje zaposlenih :) Koji kada dođu na posao, samo otvore vrata i puste digitalne pandure napolje. Oni se razmile po celoj Srbiji. Nema mita, nema skrivanja, nema crni audi sa tamnim staklima i ostalo :)
Imaš pravo na tri "lakše/srednje" greške mesečno, ili nekako drugačije možda po nekim kategorijama. Sve preko toga se sankcioniše.
Vratili bi sve kredite brzo MMF-u krenuli krupnim koracima ka samom svetskom vrhu kao mesto za život :)
Korisnikov avatar
sale vti
Reactions:
Pridružio se: 06 Okt 2012, 09:37
Garaža: sivi auto

Post od sale vti »

@kuzmanovic: Uvek postoji prilika da se ukljucis samo zavisi koliko umes da budes bezobrazan :)
Ja dam levi i polako trazim mesto gde da se uglavim, i polako skoro pa po punoj vozim cisto da ne izgleda da zelim da vozim po punoj i nikad nisam imao problema.
Sa audijiem sam imao par puta susreta na 100km/h ali sam ga iskulirao, krivo mi je sto ne snimim sta radi i kako te navodi da ubrzas, malo se zalepi za dupe pa odlepi, i tako dva tri puta i vrati se u sporu na kraju i zaostane kad vidi da ne mislim da ubrzam. Istu situaciju sam imao sa sluzbenim i sa svojim autom, i isti scenario (deo izmedju steka i plavog mosta).
Inace, crni evo stoji u mitsu servisu na konjarniku, ne vozi se vec duze vreme pa sam ga malo zagledao. Pa on je ceo izrabljen, kocioni diskovi ne postoje, hauba branik i prednji deo krila kao da je vozen kroz kisu kamencica. Unutra prljav havarija. Table PP.
Poslednja izmena od sale vti u 21 Maj 2013, 14:32, izmenjeno 1 put ukupno.
Honda Undetected Garage
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf" onclick="window.open(this.href);return false;
ADrei
Reactions:
Pridružio se: 21 Sep 2012, 18:34

Post od ADrei »

ja vozim stalno zaustavnom trakom, samo vodim racuna o automobilima ispred-iza sebe :mrgreen:
skoro sam vozio kad se iz srednje trake prebacio crveni A6 C7 bez xenona... samo sam upalio sva 4 i stao, poceo sam da razmisljam gde mi je svetloodbojni prsluk i sta mi je sa autom :rofl: ali se presretac vratio u srednju traku i otisao.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

dragvorl napisao:Nije to poenta, i niko ovde ne kaze da treba da se vozi zaustavnom bez kazne. To je to, da ne sirimo diskusiju.
Moljac zvuči ružno :)

Elem, o zaustavnoj se može ovde
viewtopic.php?f=35&t=2006
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

ADrei napisao:ja vozim stalno zaustavnom trakom, samo vodim racuna o automobilima ispred-iza sebe :mrgreen:
skoro sam vozio kad se iz srednje trake prebacio crveni A6 C7 bez xenona... samo sam upalio sva 4 i stao, poceo sam da razmisljam gde mi je svetloodbojni prsluk i sta mi je sa autom :rofl: ali se presretac vratio u srednju traku i otisao.
Znam i za slučaj gde su takvo vozilo poslali na vanredni tehnički pregled, čisto da olakšaju čoveku da pronađe kvar. ;)
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Knjiski moljac, kako ne znas...nije to nista negativno. :)
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Evo na delu onog A6 za koji sam rekao da je presvucen u plavu foliju...

Tapatalk Post
Prikačeni fajlovi
uploadfromtaptalk1369161931683.jpg
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Markoni gde tačno je ovo snimljeno?
Korisnikov avatar
sale vti
Reactions:
Pridružio se: 06 Okt 2012, 09:37
Garaža: sivi auto

Post od sale vti »

Cenim da je ispod zeleznickog mosta kod autokomande u smeru ka gazeli :)
Honda Undetected Garage
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Rekao bih da je potez od Geneksa ka Areni
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Nije sigurno. Tu je dozvoljena vožnja desnom trakom, a i vidi se parkiran auto u zelenilu što je na toj lokaciji nemoguće. Novi Beograd je verovatno u itanju, al me interesuje gde odnosno da li je žuta ili isprekidana bela linija.
Mislim da je DW u pravu.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Meni liči na deo od Plavog mosta do Dušanovca.
Odgovori