O presretačima
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: O presretačima
Preterano ili ne, nema razloga voziti zaustavnom trakom. Ne moze covek "slucajno" da udje u zaustavnu i da vozi nego sa namerom. Tako da, ko je "pametan" i nece da ceka kao svi ostali, neka vozi zaustavnom i neka placa 120.000 i ostale sankcije sto idu uz taj prekrsaj.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Nije to poenta, i niko ovde ne kaze da treba da se vozi zaustavnom bez kazne. To je to, da ne sirimo diskusiju.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ja se slazem da je kazna sasvim primerena, ali da se ne ponavljam.
Nego, i meni se jednom desilo da sam slucajno vozio zaustavnom jer sam mislio da do sledeceg iskljucenja ima isprekidana linija. Kada sam video da sam se zeznuo, nisam imao priliku da se ukljucim u srednju, pa sam tih stotinak metara molio Boga da me ne vidi presretac.
Nego, i meni se jednom desilo da sam slucajno vozio zaustavnom jer sam mislio da do sledeceg iskljucenja ima isprekidana linija. Kada sam video da sam se zeznuo, nisam imao priliku da se ukljucim u srednju, pa sam tih stotinak metara molio Boga da me ne vidi presretac.
Pitanje je dana kada će za presretače uvesti bespilotne letelice. Neke mini helikoptere opremljene video kamerama i ostalim đakonijama. Saobraćajna policija bi onda imala troje zaposlenih
Koji kada dođu na posao, samo otvore vrata i puste digitalne pandure napolje. Oni se razmile po celoj Srbiji. Nema mita, nema skrivanja, nema crni audi sa tamnim staklima i ostalo 
Imaš pravo na tri "lakše/srednje" greške mesečno, ili nekako drugačije možda po nekim kategorijama. Sve preko toga se sankcioniše.
Vratili bi sve kredite brzo MMF-u krenuli krupnim koracima ka samom svetskom vrhu kao mesto za život

Imaš pravo na tri "lakše/srednje" greške mesečno, ili nekako drugačije možda po nekim kategorijama. Sve preko toga se sankcioniše.
Vratili bi sve kredite brzo MMF-u krenuli krupnim koracima ka samom svetskom vrhu kao mesto za život

@kuzmanovic: Uvek postoji prilika da se ukljucis samo zavisi koliko umes da budes bezobrazan
Ja dam levi i polako trazim mesto gde da se uglavim, i polako skoro pa po punoj vozim cisto da ne izgleda da zelim da vozim po punoj i nikad nisam imao problema.
Sa audijiem sam imao par puta susreta na 100km/h ali sam ga iskulirao, krivo mi je sto ne snimim sta radi i kako te navodi da ubrzas, malo se zalepi za dupe pa odlepi, i tako dva tri puta i vrati se u sporu na kraju i zaostane kad vidi da ne mislim da ubrzam. Istu situaciju sam imao sa sluzbenim i sa svojim autom, i isti scenario (deo izmedju steka i plavog mosta).
Inace, crni evo stoji u mitsu servisu na konjarniku, ne vozi se vec duze vreme pa sam ga malo zagledao. Pa on je ceo izrabljen, kocioni diskovi ne postoje, hauba branik i prednji deo krila kao da je vozen kroz kisu kamencica. Unutra prljav havarija. Table PP.

Ja dam levi i polako trazim mesto gde da se uglavim, i polako skoro pa po punoj vozim cisto da ne izgleda da zelim da vozim po punoj i nikad nisam imao problema.
Sa audijiem sam imao par puta susreta na 100km/h ali sam ga iskulirao, krivo mi je sto ne snimim sta radi i kako te navodi da ubrzas, malo se zalepi za dupe pa odlepi, i tako dva tri puta i vrati se u sporu na kraju i zaostane kad vidi da ne mislim da ubrzam. Istu situaciju sam imao sa sluzbenim i sa svojim autom, i isti scenario (deo izmedju steka i plavog mosta).
Inace, crni evo stoji u mitsu servisu na konjarniku, ne vozi se vec duze vreme pa sam ga malo zagledao. Pa on je ceo izrabljen, kocioni diskovi ne postoje, hauba branik i prednji deo krila kao da je vozen kroz kisu kamencica. Unutra prljav havarija. Table PP.
Poslednja izmena od sale vti u 21 Maj 2013, 14:32, izmenjeno 1 put ukupno.
Honda Undetected Garage
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf" onclick="window.open(this.href);return false;
ja vozim stalno zaustavnom trakom, samo vodim racuna o automobilima ispred-iza sebe
skoro sam vozio kad se iz srednje trake prebacio crveni A6 C7 bez xenona... samo sam upalio sva 4 i stao, poceo sam da razmisljam gde mi je svetloodbojni prsluk i sta mi je sa autom
ali se presretac vratio u srednju traku i otisao.

skoro sam vozio kad se iz srednje trake prebacio crveni A6 C7 bez xenona... samo sam upalio sva 4 i stao, poceo sam da razmisljam gde mi je svetloodbojni prsluk i sta mi je sa autom

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Moljac zvuči ružnodragvorl napisao:Nije to poenta, i niko ovde ne kaze da treba da se vozi zaustavnom bez kazne. To je to, da ne sirimo diskusiju.

Elem, o zaustavnoj se može ovde
viewtopic.php?f=35&t=2006
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Znam i za slučaj gde su takvo vozilo poslali na vanredni tehnički pregled, čisto da olakšaju čoveku da pronađe kvar.ADrei napisao:ja vozim stalno zaustavnom trakom, samo vodim racuna o automobilima ispred-iza sebe![]()
skoro sam vozio kad se iz srednje trake prebacio crveni A6 C7 bez xenona... samo sam upalio sva 4 i stao, poceo sam da razmisljam gde mi je svetloodbojni prsluk i sta mi je sa automali se presretac vratio u srednju traku i otisao.

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Knjiski moljac, kako ne znas...nije to nista negativno. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Evo na delu onog A6 za koji sam rekao da je presvucen u plavu foliju...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
Markoni gde tačno je ovo snimljeno?
Cenim da je ispod zeleznickog mosta kod autokomande u smeru ka gazeli 

Honda Undetected Garage
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Nije sigurno. Tu je dozvoljena vožnja desnom trakom, a i vidi se parkiran auto u zelenilu što je na toj lokaciji nemoguće. Novi Beograd je verovatno u itanju, al me interesuje gde odnosno da li je žuta ili isprekidana bela linija.
Mislim da je DW u pravu.
Mislim da je DW u pravu.
Meni liči na deo od Plavog mosta do Dušanovca.