Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
iggyboy
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
Garaža: 407 coupe 2.2 petrol

Re: Ne brže od života!

Post od iggyboy »

H4wkeye napisao:
iggyboy napisao:@H4wkeye
Jel ti cale radi u Zabeli mozda
Radi.

@Ogi kao sluzbeno lice :D
Kolega , ja radim u Zenskom :D
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Ekstra :D Mozda se i poznajete, zna on dosta ljudi i iz Zenskog.
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Oko 16:30 prelazim Gazelu u smeru grada. Pošto je kreni-stani vožnja mogu da virnem i kroz ogradu da vidim kako je u suprotnom smeru. I imam šta da vidim - 2 lančana sudara u razmaku od 100m, ukupno 7 automobila. I čak gužva u tom smeru ne kreće odatle već još prema gradu, pa pretpostavljam da je bio još jedan sudar malo ranije samo što u tom delu nisam više mogao da gledam.

Ovo sam više puta pominjao ali ću još jednom. Mislim da je Gazela najopasnijih kilometar dva u Srbiji. Možda ne da zagineš ali za sudare svakako. Tri trake koje se voze, sa prestrojavanjem sa obe strane u srednju traku, nagla kočenja i ubrzavanja ("harmonika" vožnja) a sve pri minimalnim rastojanjima između kola...
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Malopre izlazim iz zgrade da idem da kupim klopu i evo sta vidim na parkingu gde inace parkiram auto, malo je reci da mi nije bilo dobro.

Slika
Slika
Slika

Koliko sam cuo na licu mesta, neki momak je uleteo novijim bmw-om medju parkirana auta, srecom niko nije povredjen, bio je pijan kao letva, stavili su mu i lisice i uspeo je da pobegne sa mesta nesrece? Njegov auto je odma odslepan, a po policajcima dobice samo prekrsajnu prijavu??? :srbin: :srbin: Doduse ovo je sve rekla-kazala, zanima me epilog price, kao i zvanicni izvestaj.

Inace ovo se desilo u bulevaru cara lazara u NS.
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

grujicd napisao: Pošto je kreni-stani vožnja mogu da virnem i kroz ogradu da vidim kako je u suprotnom smeru.
Na Gazeli je stani-kreni najcesce zbog onih koji gledaju na drugu stranu. Da umesto onih zelenih cuda stave betonski zid, ljudi bi se zaustavljali i penjali na isti, kako bi vise tudju muku, tj kako se neko cuknuo

TT
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Kroz to zeleno se skoro ništa ne vidi ako se iole krećeš, i dosta je popravilo dinamiku na gazeli. Da sam normalno vozio ne bi uopšte video te sudare preko puta. U ovom slučaju kreni-stani je bilo zbog par automobila koji su stajali dalje u mom smeru, mada nisam video tragove sudara.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Ma dobro, nisam mislio da si bio u guzvi zbod toga, vec inace ljudi imaju nezgodan obicaj. Ovo zeleno ih samo navede da vise uspore, kako bi bolje videli.

TT
Korisnikov avatar
Martin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Post od Martin »

Ne vidim nikakvu svrhu tog zečenog osim da kad po izrazito sunčanom jutru (oko 0630 h) prolaziš Gazelom prema Autokomandi, rizikuješ da dobiješ epi-napad od "fleševa".... :thumbdown:
Nadam se da me razumete na šta mislim... :)
Korisnikov avatar
Martin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Post od Martin »

U suštini, to i ne zvuči toliko strašno...ali kada se setim da skoro celom dužinom mosta "škiljim i nadam se" da se neko neće naglo ubaciti ili prestrojiti ispred mene...
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Post od maxer »

Kada kreten koji ne zna da vozi, napravi fatalnu grešku ... evo šta se desi: verovatno saputnik je ladno ispao iz vozila koje se raspalo !

(ovo je samo slika)
Slika

LINK ZA VIDEO:
http://www.vkmag.com/magazine/volvo_zoe ... n_keihard/
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Post od Risto »

Ivan napisao:Malopre izlazim iz zgrade da idem da kupim klopu i evo sta vidim na parkingu gde inace parkiram auto, malo je reci da mi nije bilo dobro.

Slika
Slika
Slika

Koliko sam cuo na licu mesta, neki momak je uleteo novijim bmw-om medju parkirana auta, srecom niko nije povredjen, bio je pijan kao letva, stavili su mu i lisice i uspeo je da pobegne sa mesta nesrece? Njegov auto je odma odslepan, a po policajcima dobice samo prekrsajnu prijavu??? :srbin: :srbin: Doduse ovo je sve rekla-kazala, zanima me epilog price, kao i zvanicni izvestaj.

Inace ovo se desilo u bulevaru cara lazara u NS.
Posto sam i ja tu u komsiluku, vidjeo sam danas posledice saobracajne nezgode i skontao sam da je ostecena i jedna Fabia Combi i Astra J... Nimalo lijepa slika, sreca da niko nije povrijedjen...
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

ovim putem sam prosao pre par nedelja nekoliko puta, za voznju je savrsen, sirok, bez rupa, i na ovom mestu pregledan, a tunel je lepo osvetljen. dao bih mnogo vecu sansu da se neki udes tu desi na nekim drugim nepreglednijim i brzim deonicama, kojih ima kasnije blize savniku jer se moze voziti jako brzo, sto ovde izgleda nije bio slucaj, vec je uzrok nepaznja...
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Re: Одг: Ne brže od života!

Post od Saša »

Kao da je ova Multipla prešla na levu stranu, mada ne mora da znači, silina udara je tu sigurno bila ogromna čim su tri osobe poginule a konstrukcija auta čitava, mogli su oba da odskoče bilo gde. :(

Tapatalk
Odgovori