Kolega , ja radim u ZenskomH4wkeye napisao:Radi.iggyboy napisao:@H4wkeye
Jel ti cale radi u Zabeli mozda
@Ogi kao sluzbeno lice

Kolega , ja radim u ZenskomH4wkeye napisao:Radi.iggyboy napisao:@H4wkeye
Jel ti cale radi u Zabeli mozda
@Ogi kao sluzbeno lice
Na Gazeli je stani-kreni najcesce zbog onih koji gledaju na drugu stranu. Da umesto onih zelenih cuda stave betonski zid, ljudi bi se zaustavljali i penjali na isti, kako bi vise tudju muku, tj kako se neko cuknuogrujicd napisao: Pošto je kreni-stani vožnja mogu da virnem i kroz ogradu da vidim kako je u suprotnom smeru.
Posto sam i ja tu u komsiluku, vidjeo sam danas posledice saobracajne nezgode i skontao sam da je ostecena i jedna Fabia Combi i Astra J... Nimalo lijepa slika, sreca da niko nije povrijedjen...Ivan napisao:Malopre izlazim iz zgrade da idem da kupim klopu i evo sta vidim na parkingu gde inace parkiram auto, malo je reci da mi nije bilo dobro.
Koliko sam cuo na licu mesta, neki momak je uleteo novijim bmw-om medju parkirana auta, srecom niko nije povredjen, bio je pijan kao letva, stavili su mu i lisice i uspeo je da pobegne sa mesta nesrece? Njegov auto je odma odslepan, a po policajcima dobice samo prekrsajnu prijavu???![]()
Doduse ovo je sve rekla-kazala, zanima me epilog price, kao i zvanicni izvestaj.
Inace ovo se desilo u bulevaru cara lazara u NS.
ovim putem sam prosao pre par nedelja nekoliko puta, za voznju je savrsen, sirok, bez rupa, i na ovom mestu pregledan, a tunel je lepo osvetljen. dao bih mnogo vecu sansu da se neki udes tu desi na nekim drugim nepreglednijim i brzim deonicama, kojih ima kasnije blize savniku jer se moze voziti jako brzo, sto ovde izgleda nije bio slucaj, vec je uzrok nepaznja...