ako je tačno ono što si napisao idem sada ispred skupštine i policije da ih ZAPALIM!
A svima kojima nije jasno zašto-ZATO!

ps
moj komentar ne odnosi se lično na tebe!
Jao, ispadoše svi cvećke koje su pogrešile. Svaka kazna se daje jer je neko pogrešio u saobraćaju. Meni su jednom to uradili i ja sam se sklonio u srednju traku. Sistem kažnjavanja je takav da je nemoguće da organ bude pored vozača non stop i ne kažnjava ga kad slučajno pogreši.Grujic napisao:Poenta je da upravo to nisu bahati vozači, već ljudi bez prekršaja koji su pogrešili u gužvi.
Woodoo napisao:Ne razumem, objasni mi molim te zašto zbog ovoga sumnjaš u profesionalnost. Ja sam to naveo samo kao primer da im je prilikom izbora ljudi bilo bitnije kakve su im vozačke sposobnosti nego kako se služe pendrekom. Pa neće valjda neko bez iskustva da juri za budalama na auto putu??
Pa valjda svi znamo da se zaista biraju kadrovi po sposobnosti a ne po podobnosti sigurno ne bismo komplet kao drustvo bili tu gde jesmo. Bude tu doduse i koji izuzetak...Necu da tvrdim za presretace kakva je obuka i selekcija, ali za motorase je stepen obucenosti kadrova, ovo sto sam ja cuo iz vrlo bliskih krugova prilicno mlak. Sad su poceli neke obuke da prave itd., ali sta realno ocekivati sa ovim budzetom i nacinom razmisljanja. Pisao sam vec za gume, a i ostalo sve ide: napravi samo minimalno, da se kotrlja...treba pogledati samo konstituciju nekih ljudi sto voze motore, kada sedne sa 120 kila na njega, i onaj muceni BMW ispusti dusu, izgleda kao da je biciklo.Woodoo napisao: Kada npr traže IT stručnjaka, da li je bitnije da takva osoba ima "staž" u policiji ili da bude dobar u poslu zbog koga žele da ga angažuju?