BAJKER napisao:Ne znam sta si vozio pre, ja sam imao punta MK1 i ako moze da se uporedi ovo je nebo i zemlja, ne zalim se ja na punta samo je ovo daleko bolje. Za te pare dobra kupovina, ali sigurno da bi se neke stvari mogle poboljsati jos dok je bio u fazi izrade prototipa ili predserijske proizvodnje. Ali dobro generalno sam zadovoljan. Ima nas dosta na ovom forumu koji posedujemo sx-a pa procitaj utiske tokom exploatacije pa uporedi.
Колико видим, сви возачи овог сузукијевог модела су прешли са пунта хаха.. Возим Пунто мк1 такође

Мсм онај први пунтић који је прављен, пре 2000... Модел са петоро врата.. споља изгледа мали, изнутра је по мени невероватно простран, с обзиром на класу. И презадовољан сам њиме, искрен да будем, иако је већ старац, нит се квари, нит је скуп за одржавање, а иде сасвим фино

Иначе, разумљиво је да ће ми требати пар дана да се привикнем на нови ауто, исто ми је било кад сам из Југа прешао на пунта
Treba i malo vremena da se navikneš na auto i namestiš kako ti odgovara. Meni je Punto u početku bio jako čudan, visok položaj sedenja, visok i nekako uzak auto (tako mi se činilo u početku), svaki dašak bočnog vetra sam osećao, a u oštrije krivine jako pažljivo ulazio jer sam imao neki osećaj da je nestabilan (pogrešan, naravno). I dole sam levom nogom stalno udarao gore u plastiku konzole, a desnom češao o centralnu konzolu. No vremenom je sve leglo na svoje, našao sam položaj koji mi odgovara, podesio sedište najbolje što sam mogao, upoznao malo bolje auto i vožnja je sad uživancija. Upoznao sam takođe i motor i njegove mogućnosti, šta mu najviše odgovara a šta ne, i sada više nema iznenađenja. Tako će biti i svakom novopečenom vlasniku SX4. Treba jednostavno malo vremena.
Управо тако, треба мало времена, али после би требало да све легне на своје место
sad moze da cita koliko hoce, ne vredi mu kad je dao pare
Хахахх тај фазон, сад шта ми је ту ми је