Ja mogu lagano nabrojati, i to na prste jedne ruke, koliko sam telefona imao od tamo neke dvehiljadite, kada je u pitanju licni telefon. Ukupno 4 (slovima: cetiri) komada. Prvi uzeo od brata, drugi kupio (star par dana) od lokalnog dilera kada je prvi crkao (ispostavilo se da cak i nije bio pokvaren), treci je bio stari sluzbeni, cetvrti sam kupio nov, za par hiljada.
Ukupan trosak nabavke telefona, za 12-13 godina: 35eur i nesto oko 3000din.
Nije me uopste sramota da isucem Samsung od 2-3 hiljade dinara. Baterija mu drzi ihaaaaaaj. Cak, u fioci mi stoji bolji telefon, a jedan sam poklonio bratu...
Istina, da nemam ovaj sluzbeni, verovatno bi privatno uzeo jednog Androida, zbog neta i slicno.
Volim tehniku, ali mi telefoni nisu primarni u zivotu. Nisam ni stekara, bacao sam pare i na vece gluposti. Ipak, nikada nisam bio protiv onih koji telefone menjaju na dnevnoj bazi - njihova stvar. Smetaju mi oni koji zapostavljaju bitnije zivotne stvari i zaduzuju se za noviji telefon/cipele/auto... u Telekomu se cude zasto nikada nisam uzeo telefon, a placao full pretplatu

tek od pre dve godine sam presao na 50% pretplate.
TT