U principu sam u fazonu - nek radi ko sta hoce sa sobom. Tako da ako hoces da pusis, pusi; da pijes, pij.
I za te akcize me svrbi. Eto, ako vam odgovara neka ih podignu, ako ne nek ostanu kakve jesu.
Ali ima jedna stvar koja mi bas nije jasna sa vecinom pusaca -
to je njihova potreba !!!
Daleko od toga da sam protiv toga da neko u mom drustvu zapali. Ne dramim. Ali eto, tako ponekad... Do duse i ne secam se skoro situacije da sam nekog iz nekog razloga zamolio da se strpi i ne zapali (valjda godine cine da se prag tolerancije pomera

). Ali kada je to neko iz drustva ili ja cinio u dobrom broju slucajeva je sledilo - Uskracujes mi pravo, bla bla bla...
Ok, tvoje pravo da pusis. Moje pravo da ne prisustvujem tom ritualu. I klasika - ako mi smeta sto neko pusi da ustanem i odmaknem se. A realno meze i taj pusac da se odmakne i zapali.

Manje-vise prirodna potreba da ga neko

domacinski na sav glas. Treba li to uciniti pred svima?
Nemam nista protiv tebe sto pusis. Ali sto je toliko strasno nekima kada ih zamolis: "Pero, aj molim te iskuliraj 10ak min. Palis jednu za drugom. Svrbe me oci od tolikog dima."
Da, da... imao sam jednu bas zategnutu situaciju pre godinu dana. 3 putnika bi da puse u toku putovanja koje se odvija mojim kolima. I onda sam
JA antihrist, baksuz, namcor, partybreaker... (sta god vam padne na pamet dodajte) sto nedozvoljavam da se pusi u mom autu, i sto ne moze da se koristi auto-upaljac za paljenje cigare. Aman ljudi nije problem stati na svakih 30min ako je toliko preko potrebno. Ali neeeee. I sta onda? DA ih podavim ko pilice da vidim da se hvataju za dzep i kao "Ali jeeeednu. Otvoricu prozor." Aha, moze, moze ali juce. I onda opet Stjepa kriv i uskracuje prava. I znate sta je najgore? Predjem u durga kola na odredjenoj deonici. Drugu dam moja da vozi. Sta li je se moglo desiti za to vreme?

Bem ti nedokazano, tvrdoglavo zensko.

I onda aj kad je bal nek se j* i princeza.
Ajde pusaci iskren odgovor:
Ispostujete li uvek kada vas neko zamoli da ne zapalite, kao sto i drugi ispostuju vas kad to cinite?
Ako vam ponekad zasmeta to sto ne bi smeli da zapalite, zasto je to toliko strasno da se ponekad ucini kako bi ste momentalno onom do vas iskopali oci?